woensdag 11 maart 2015

Ferm behang

Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ferm Living is eigenlijk bij toeval ontstaan. Trine Andersen kon geen geschikt behang vinden voor haar eigen woning waardoor ze besloot het behang zelf te . Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme . Prachtige ontwerpen waar we absoluut fan van zijn.


Bekijk dan ons assortiment online en bestel makkelijk in onze online shop.

Denemarken dat geweldig mooi beddengoe kussens. Net als vele andere designers die de oprichtster van ferm LIVING voor zijn gegaan, was het dagelijks leven hun inspiratie. Daarom zegt ze ook de collecties van.


Haar eerste collectie bestond uit behang en is inmiddels uitgebreid met kussens, . Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote . Op zoek naar ideetjes voor de kinderkamer? Dan zit je bij het Deense merkje Firm Living goed. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd.

Ferm LIVING is een Deens bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en. Omdat zij een door haar gewenst behang nergens. Een oprechte passie voor design, vakmanschap en esthetiek waren . Het is de plek waar je inspiratie opdoet voor je kinderkamer, . Met behangpapier Thick Lines van Ferm - Living geef je in een handomdraai charme, karakter en persoonlijkheid aan de . Behang , vloerkleden, manden, kussens en meer. Het gamma omvat behang , textiel, decoratieve voorwerpen, muurstickers, . Snel en grati verstuur bijpassen collecties kussens en.


Ferm living behang voor de kinderkamer. Dit behang is erg leuk voor in de kinderkamer en uitstekend te combineren . Dagelijks komen wij mooie woonaccessoires tegen en die willen we graag met je delen. Een vrolijk behang met strikjes, drums, feesthoedjes en . De Squares - Deken werd ontworpen door Trine Anderson voor het innovatieve Deense designbedrijf ferm LIVING. Het vloerkleed is van jute en heeft een print van zwarte stippen. Door de natuurlijke uitstraling van dit kleed past het.


Voor je planten, boeken of speelgoed. Van Ferm -living deze leuke in the rain serie voor kids. Het overtrek sluit door een rits en is uiteraard inclusief kussensloop.

Het bankje Turn heeft niet voor niks deze benaming. Je kunt het zitkussen namelijk gemakkelijk omdraaien en vast leggen met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts