donderdag 26 maart 2015

Saunakussen

Wat een genot, liggen op dit ergonomisch saunakussen Dit saunakussen , ook wel halu kussen is vervaardigd van speciaal saunageschikt hout, . Heerlijke sauna kussen met mooi gestreept design. Hoogwaardig materiaal en prima schoon te houden. Geniet ten volle van uw infraroodcabine.


Koop een saunakussen en lig of zit comfortabel terwijl u . Het sauna kussen wordt standaard geleverd met een water afstotende hoes.

Van vuurvast en wasmachinebestendig materiaal. Geschikt voor temperaturen tot 95°C. Zorgt voor extra comfort bij een aangenaam. TULITIKKU Bad en Saunakussen Kussen voor in Bad en Sauna Zwart. Dit luxe saunakussen is net zo geweldig fijn om je hoofd op te rusten in de sauna, als . Ervaar maximale ontspanning zodra u tegen onze zachte bad- en saunakussens aan ligt.


De kussens zijn gemaakt van zacht katoen en duurzaam linnen. Deze sauna kussen is gemaakt van vuurvast materiaal en kan in de wasmachine. Het kussen biedt extra comfort in uw sauna.

Het heet een saunakussen en zo voelt het ook. De schotels zorgen ervoor dat je nek en schouders ontspannen blijven en je hoofd comfortabel zacht ligt. Met zijn vier flexibele, ronde steunen ziet het HaLu-kussen er niet alleen totaal anders uit dan de traditionele hoofdsteun, maar het voelt ook echt anders. De saunakussens zijn verkrijgbaar in rood en diverse formaten. Ook lekker languit liggen in de sauna?


Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. OMSCHRIJVING: Kussen voor in de sauna. Het houten HaLu kussen is de ultieme hoofdsteun voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan en genieten van het . Omdat het HaLu- kussen op een voetje staat en de schotels zich vormen naar het hoof blijven nek . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


HaLu Saunakussen Espen, met vier flexibele ronde steunen. Sauna kussen , tevens kan met het reizen gebruiken. Standaard wordt dit saunakussen uit abachi gemaakt, ook verkrijgbaar in.


Uitgebreide omschrijving: Vochtbestendige hoes van badstof aan de . Sauna accessoires online kopen bij Rhodos Wellness? Halu Saunakussen Redceder Red Cedar hout. Product informatie Halu saunakussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts