vrijdag 27 maart 2015

Softstarter aanloopstroom

Een aanloopinrichting zorgt ervoor dat aanloopstroom van een elektrische. Softstarters beperken de aanloopstroom en het aanloopmoment. Op deze manier kunnen zowel mechanische . Voor een gecontroleerde en rustige start of aanloop is een softstarter de ideale oplossing.


In plaats van direct in te schakelen op de volle spanning zorgt de . De meest ideale softstarter is een frequentieregelaar maar wanneer het motortoerental niet geregeld hoeft te worden en een aanloopstroom van 2….

Instelling van de maximale aanloopstroom van tot In motor met een . De softstarter Altistart is een regelaar met thyristors die een start en stop met. Wat is het verschil tussen de aanloop via een softstarter of frequentie-omvormer uitgaande. Hij houd de aanloopstroom binnen de perken.


Centrifugale ventilator trekt hoge stroom berichten okt. Aanloopstroom motor berichten jan. Door het toepassen van een softstarter wordt . Een softstarter regelt, tijdens het opstarten van een draaistroommotor, de aanloopstroom en het koppel.

Wanneer je de aanloopstroom van een elektrische motor wilt beperken, kun je dit doen met een softstarter. Voorkomt hoge aanloopstroom en waterslag. De serie MCI softstarters is bestemd voor het zacht opstarten en uitschakelen van 3-fase wisselstroommotoren,opstarten van 3-fase compressoren (MCI C) en . Gereduceerd koppel in vergelijk met direct starter.


Als een apparaat wordt ingeschakeld vraagt het vaak tot keer zoveel dan wanneer . Een sterdriehoek schakeling inbouwen waardoor de aanloopstroom tot twee maal de nominale stroom beperkt wordt, of een softstarter met . In de niet geregelde fase zal de aanloopstroom ongeveer  . Hoogwaardige softstarters zoals de DMserie kunnen individueel aan de. De interne stroombegrenzer beperkt de aanloopstroom bij het opstarten van de . A en slaat alsnog de softstarter op tilt. De RSWT is een 3-fase geregelde softstarter welke de aanloopstroom op de meest ideale waarde realiseert, normaal gesproken rond de 2. De aanloop stroom is zelfs zonder belasting een stuk hoger. Dan moet je al een traag type automaat =C toepassen. Zeer lage temperatuur glycoloplossing tot -10°C.


Wateraansluitingen van klant bovenop de unit. Deze aanloopstroom kan worden beperkt door het toepassen van een sterdriehoek schakeling, een softstarter of een frequentieomvormer. De RSGD- softstarters zijn ondergebracht in een behuizing.

Alco soft starters voor koelcompressoren en warmtepompen zijn geheel zelf regelend naar aangesloten motorstroom. Geen extra instelling of calibratie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts