woensdag 4 maart 2015

Woningstoffering

AS complete woningstoffering : de woonspecialist in uw regio. Met ruim 1jaar ervaring in woningstoffering bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze moderne showroom en laat u vrijblijvend inspireren en . Tapijt – Vinyl – Laminaat – PVC vloeren voor particulieren.


Wat maakt uw huis tot een sfeervol thuis?

Maak een paleis vol sfeer en warmte met onze hulp! Wij hebben alle kennis in huis: adviseurs en leggers. Lagerweij Woning- en Projectstoffering in Stroe is uw specialist op het gebied van complete woningstoffering en raambekleding.


Rhetap biedt goede service en een gunstige . Samen met mooie accessoires creëert het een warme en gezellige sfeer in uw . Uw mobiele woninginrichter aan huis. Rijdende showroom uniek in Eindhoven en omgeving.

Met onze rijdende showroom leveren wij een unieke service. Na jaar actief te zijn in de woningstoffering werd het tijd om uit te breiden en ons te vestigen op deze mooie locatie. U kunt hier in onze showroom de grote . Even voorstellen: Cees van Veen, eigenaar van L. In principe doen wij, door geheel Nederlan . Metro is a free website template by templatemo. Query horizontal scrolling among pages.


Voor het stofferen van uw woonkamer, slaapkamer, hal, trap of studeerkamer kunt u bij ons terecht. Kies uit de stalen en laat uw vloer leggen. Ook voor het plaatsen van een traditionele traploper bent u bij ons op het juiste adres! Welkom bij Woning- en Projectstoffering De Zwaluw. De prachtigste PVC vloeren vind u bij ons.


Kom kijken naar onze ruime collectie pvc in onze winkel. De voordelen van PVC vloeren ten opzichte van andere . Wij leveren PVC vloeren, TFD PVC, M Flor PVC, Gerflor PVC als vloerbedekking.

Wij werken al ruim jaar zelfstandig als woninginrichting in Kockengen en omstreken. Onze showroom is gevestigd op Dreef te . Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw woning, bedrijf of ander . Dit kunnen wij u garanderen door ruim twintig jaar aan werkervaring. Woningstoffeerbedrijf Koja is al meer dan jaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts