woensdag 27 augustus 2014

Zitkussen medisch

Een verkeerd kussen kan leiden tot extra lichamelijke klachten. Een Vicair medisch zitkussen helpt decubitus en skeletdeformaties te voorkomen. Speciaal voor medische doeleinden ontworpen, dragen deze zitkussens bij aan uw heling en comfort tijdens het zitten. Ook voor als uw wervelkolom extra steun.


Medisch zitkussen voor betere bloedsomloop. De stuituitsparing in het ErgoFoam traagschuim stuitkussen zorgt ervoor dat het .

Of heeft u bijvoorbeeld rug problemen of last van uw stuit ? Wij hebben ergonomische zitkussen in ons assortiment, speciaal voor medische doeleinden. Koop of Verkoop zitkussen op Marktplaats. Zitkussens bieden een ideaal antwoord op vragen zoals ondersteuning, aanpassing of verbetering van de lichaamshouding. Orthopedisch Zitkussen In Verschillende Kleuren - Kleur: Paars.


Het wigvormig zitkussen zorgt voor een goede zithouding doordat het bekken en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven. Para) medisch geschoolde medewerkers luisteren naar je verhaal en adviseren je een zorgoplossing op maat. Van oplossingen voor incontinentie en stoma . Heeft u een ander kussen nodig vanwege een doorligwond?

Neem dan eens een kijkje tussen onze ergonomische zitkussens. Niet alleen het zitkussen maar ook de houding op de stoel en de zitduur zijn van. Het traagschuim zitkussen bestaat uit een massief stuk van 8cm medische kwaliteit ventilerend traagschuim met een densiteit van kg. Met een elastische band wordt het zitkussen in positie gehouden. Bij 30°-buikligging plaatst u een 30°- kussen ter hoogte van de thorax.


Een eerste zitkussen wordt mits medisch voorschrift terugbetaald door uw ziekenfonds . Het ergonomische Sitfit zitkussen van Sissel is hèt originele balanskussen en bevordert een actieve en ergonomische zitpositie. Veel mensen hebben last van een slechte doorbloeding of andere. Dit zitkussen wordt verwarmd door middel van een batterij met ingebouwde . Bestel dit kussen hier of kom hem halen in één van onze winkels in. Het Sissel Sitfit kussen bevordert een actieve en ergonomische zitpositie.


Bent u opzoek naar een orthopedisch zitkussen of een zitkussen dat in de bestaande stoel. Wij zijn gespecialiseerd in medische en orthopedische maatwerk . Bekijk de vergoeding voor een anti-decubitus zitkussen of matras. Voeg daarbij de medische diagnose van uw behandelend arts en een offerte van de . Dit is een kussen om decubitus te voorkomen of te behandelen.


DEFA Anatomisch wig- zitkussen grijs. Anti decubitus matrassen, zitkussens en hielbeschermers - Klik hier voor de volgende anti decubitus producten: anti decubitus matrassen, anti decubitus . Dit speciale kussen belemmert de doorbloeding van de wond niet.

Belvedere is gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen. Wij hebben daarom een ruime collectie orthopedische en medische kussens die u op onze . Ieder kussen bestaat uit onderling verbonden cellen waar tussen een. Het is sowieso als je pijn hebt in “het bekkengebie”een zitkussen die. Categorie : Beste medische kussen , chronic pelvic pain syndrome, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts