donderdag 7 augustus 2014

Kelimkussen

Na een bezoek aan het Atlas gebergte in Marokko was ik meteen verkocht. Handwerk van antieke geweven kelims in de mooiste kleuren. Heel persoonlijk en daarom mooi in ieder interieur.


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Ze zijn allemaal uniek en hebben vaak geometrische patronen. Handgeweven kelim kussen jute , wol en katoen van Madam Stoltz shop je hier online, jouw online woonwarenhuis.

Geef uw bank een facelift met één van de . Elk kussen is uniek, en tot jaar oud. De rozenkelims werden met de hand geweven. Dit mooie kussen van Evenaar is gemaakt van een kelim stof waardoor hij zijn stoere uitstraling krijgt.


Hij is voorzien van een rits en wordt met synthetische . Handgemaakt kelim kussen uit het Atlas-gebergte, Marokko. Dit kussen is goed te combineren met de voorjaarskleuren, en zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Navajo print kelim kussen - bruin met oranje rode details Oorsprong: Turkije Afmeting 30xcm.


De voorzijde is gemaakt van een oude wollen kelim en de achterzijde is van katoen.

Het kussen wordt geleverd exclusief . Op onze reis door Marokko kwamen we de gaafste handgemaakte schatten tegen bij kleine lokale ondernemers. Je hebt nooit genoeg kussens op je bank. De mooiste pareltjes hebben we voor jullie. Kelim Kussen gemaakt van Oude Turkse Kelim Tapijten. Een prachtige XXL boho kelim kussen handgemaakt in Marokko.


De kelim kussens zijn custom made voor El Ramla Hamra van oude vintage kelim kleden. Materiaal: wol - Deze kussens zijn gemaakt van Marokkaanse kelim kleden. Woonland heeft een uitgebreide collectie kussens en plaids. Bekijk de collectie op de website en bestel direct online!


Deze stijlvolle kelim kussens zijn met de hand geweven en elk kussen heeft een uniek ontwerp. Kelim kussen gemaakt van oude Turkse kelim. Beautiful Kelim cushion in earthy colors.


Wanneer je meerdere kelim kussens bestelt kunnen deze altijd van elkaar verschillen en ook kan het . Met met passepartout en helder glas in een zwarte houten lijst. De perfecte finishing touch voor je bank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts