vrijdag 8 augustus 2014

Folie op raam aanbrengen

Plaats eenvoudig raamfolie op je raam met onze handige Praxis instructievideo. Wil je maximale lichtinval maar geen inkijk? Doordat raamfolie gemakkelijk te bewerken is, kun je het in allerlei vormen . Wilt u maximale lichtinval maar geen inkijk?


Dan is raamfolie (zgn. glasfolie) de oplossing. Met dit semi-transparante plakplastic bereikt u hetzelfde resultaat als .

In dit KlusWijs klusadvies wordt uitgelegd hoe je het beste raamfolie kunt aanbrengen. Ontdek de verschillende soorten raamfolies, statische -, zelfklevende - en . En lees de uitgebreide instructies en informatie over . Zonwerende raamfolie aanbrengen zonder luchtbellen is eenvoudiger dan men. In deze video zie je wat je nodig hebt voor deze klus en krijg je een aantal praktische . In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie , hecht statische folie aan het raam zonder lijm. Uw heeft raamfolie gekocht en nu wilt u de raamfolie aanbrengen op het raam.


Helemaal niet moeilijk, iedereen kan het.

Of het nu het aanbrengen van statisch . Het aanbrengen van raamfolie is wel precisiewerk. Ramen inkijkwerend en zonwerend maken met raamfolie. Statische raamfolie aanbrengen is dan ook heel makkelijk omdat deze door middel van statische . Raamfolie is makkelijk te bewerken en daardoor in allerlei vormen aan te brengen.


Deze instructievideo laat zien hoe je dit aanbrengen het beste kunt doen. De maat is gemakkelijk aan te passen. Maak het oppervlak schoon voor het aanbrengen van de folie.


Lees hoe je glasfolie kan aanbrengen met ons stappenplan, de kostprijs en welke. Raamfolie als zonwering, als raamdecoratie maar ook voor een betere . Hieronder vind je een stappenplan en handige tips voor het aanbrengen van raamfolie. Onder raamfolie valt het zelfklevend raamfolie , het statisch hechtende. Beste,Twee dagen geleden heb ik met mijn vriend folie op een keukenraam en het raam van de woonkamer geplakt. Toen ik voor het eerst raamfolie ging aanbrengen vond ik het . D-C-FIX Raamfolie zelfklevend milky transparant 45x2cm.


Men kan dit mits wat handigheid zelf aanbrengen. We raden dit echter niet meteen aan voor grote ruiten en grote stukken raamfolie met veel uitsnijdingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts