dinsdag 12 augustus 2014

Kussens 60 bij 60

Loungekussen zit- en ruggedeelte 60x- Carré Basic olive. Kopu Manchester Grey Lounge Zitkussen ( 60xcm). Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in . Het comfortabele kussen is gemaakt van stevig polyester met katoen.


JYSK heeft een ruim assortiment sierkussens in diverse kleuren, printjes en materialen.

Confectiemaat: 60x60cm (toelichting). Thuis Express levering of gratis afhalen in de winkel. Dit trendy vintage kussen uni grijs is stoer en van 1 katoen gemaakt. Sierkussens in huis doen het altijd goed.


Het zorgt voor knusheid en het ziet er bovendien stijlvol uit. Creëer een knusse setting met deze fraaie House Doctor . Wil je een zacht of liever een stevig hoofdkussen?

Dit kussen Louise biedt je het beste van werelden met dons langs de ene en veertjes langs de andere kant. Er zijn veel verschillende soorten en maten loungekussens. Ideaal ter vervangen van je oude loungebank kussens maar ook handig wanneer je zelf een loungebank . Voor extra sfeer in ieder interieur. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Het Graphic kussen heeft een vrolijk en speels design.


De antraciet kleur kun je prachtig combineren met felle tinten of naturel woonaccessoires. Dit By Nord kussen brengt de natuur letterlijk heel dichtbij! Het decoratieve exemplaar is voorzien van een elegante . Comfortabele kussens en kussenovertrekken van hoge kwaliteit tegen lage prijzen. We hebben kussens in allerhande vormen, afmetingen, stijlen en kleuren.


Wit katoenen kussen met goudkleurig grafisch motief 40x. Street Graphic - Grijs en bruin katoenen kussen 40x. Deze mooie kussenhoezen met streep zijn met de hand gemaakt op het platteland van El Salvador in Centraal Amerika.


Omslag: Polyester Katoen - Vulling: 1 Polyester. Voorraad: Er zijn momenteel nog 1artikelen in voorraad.

Kies een kleur: Login om te bestellen. De katoenen sierkussens van het merk Gelderland zijn gemaakt met zeefdruktechnieken en digitaal geprinte stoffen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende . Een hoofdkussen met een vulling van 1 zuivere scheerwol.


Het tijk is gemaakt van 1 perkal katoen. Raaf staat voor exclusieve, zeer mooi afgewerkte sierkussens gemaakt van rijke stoffen in de laatste nieuwe woonmode kleuren. Dit binnenkussen is van het merk House Doctor.


De tijk is gemaakt van katoen en is gevuld met veren en dons. De Geo serie van Kopu is een serie van effen kleuren van de stof polyester. Deze stof wordt wereldwijd veel gebruikt (vandaar de naam Geo).


Rugkussen plof 72×Sunbrella Taupe Chine. Strak rugkussen ×34×Sunbrella Natte Heather Grey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts