dinsdag 12 augustus 2014

Brocante regaal

Koop of Verkoop regaal op Marktplaats. Vind brocante regaal op Marktplaats. Brocante regaal rekje kapstokje keukenrekje. ANTIEKE FRANSE KAST Eikenhouten kast met mooie details maten ca: Prijs 8euro. Het regaal heeft schappen en een groene pastel tint.


Franse antieke regaal met houten haken.

Oude brocante staande lage regaal met legplanken. Oude kapstok in een frisse groene kleur. Vanwege de afmeting alleen af te halen. Klein brocante regaaltje in een prachtige mint groene kleur. Mooi brocant regaal met een mooie stoere look.


Aan de achterkant zijn enkele houtworm gaatjes te zien maar deze zijn behandeld. Oud brocante regaal in originele grijze verf. Oud wit brocante regaal (lengte 6 breedte en hoogte cm).


Houten Roemeens regaal in wit43x41xcm.

Deze grote witte regaal vond een plekje in Middelburg en wordt ook goed gebruikt! Stoere brocante kapstok in originele azuur blauwe verf. Wil je graag meer informatie over dit artikel, of het reserveren?


Dit oude rek met lades is voor verschillende doeleinden in te zetten. Je kunt hem in de keuken gebruiken, maar door de haakjes is hij ook geschikt als . Mooie landelijk brocante regaal , kapstok, keuken of badkamerrek met zwarte, witte, bruine of grijze draadhaken groot of klein. Grote witte landelijke kapstok, regaal , keukenrek. Great white country-style coat rack, storage rack, kitchen rack. Heel stevig en zwaar oud regaal met originele haken en ophangoogjes.


Ophalen in Maastricht of Geertruidenberg, verzenden . Een prachtig oud regaal ,in originele kleur, warm rood. Een aanwinst voor elke brocante liefhebber. Achter de spijltjes bovenin bevindt zich een legplank voor bijvoorbeeld (kruiden)potjes. Online shoppen in de brocantewebwinkel voor uw gehele inrichting in de brocante en landelijke sfeer, Were Home, waar huis thuis wordt.


Groot oud regaal wat lang geleden is geschilderd in een licht grijze kleur, er mist haakje (zie foto). Het bijzondere aan het regaal is dat het ook een mooie . Na een lange onvoorziene blogpauze die deels te maken heeft met mijn gezondheid. Jammer genoeg laat die nog te wensen over.

Frans regaal , in later stadium wit gekalkt maar op sommige plekken komt de oude blauwgroene verf weer tevoorschijn. In de perfecte kleur, de perfecte patina en sleetsheid. Oud verweerd Regaal cq rekje met roestige haken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts