woensdag 27 augustus 2014

Witte doeken huren

Doeken huren regio Antwerpen Mechelen Brussel Leuven. Textiel Huurdoeken voor elk evenement. Vlamwerende theatergordijnen, plafonddoeken, verduisteringsstoffen, extra breed decoratietextiel, gordijnrails, netten,. Stretchdoek vierkant 1mx 1mrekbaar tot 1mx 1m75.


Daarom heeft Improve een scala aan doeken op voorraad: grote doeken om.

Zwarte en witte plafonddoeken in diverse afmetingen. Door het invullen van het aantal benodigde meters huur u snel de juiste materialen. Wij gebruiken witte Medium GS (Glossy Satin) doeken voor het afschermen. Bij Feestering Partyverhuur een plafond doek huren , oftewel draperie.


Diverse kleuren en maten verkrijgbaar. We kunnen uw feest ook aankleden, met doeken zoals zwarte molton backdrop, witte polystrecht doeken , led structuren, een sterrenhemel als backdrop, . Een pipe en drape afscheidingswand bestaat uit een groot, in dit geval zwart doek , dat gespannen is aan een ijzeren frame. Dit systeem is uitermate geschikt voor het afschermen of scheiden van doorgangen en ruimtes.

Op zoek naar zwarte, witte of crème backdrops in Leiden? HS Events ook over themadoeken , sterrendoeken , pipe and drape incl. Truss Cover, wit van stretch-stof met een lengte van meter en geschikt voor.


Een wapperend doek door een fan aangelicht met LED. Wij hebben, inmiddels enkele tijd geleden, de doeken en grids verzorgd voor. We hebben een afscheiding gemaakt met zwarte, witte doeken en sterrendoek. In de ruimte hebben wij vloerbedekking, een podium, verlichte dansvloer, een . Hemeldoek meter huren wit ,roze,paars of rood. Verkrijgbaar in het wit ,roze,paars of rood.


Als hemelbekleding worden vaak witte doeken opgehangen. Dit in combinatie met een mooie inrichting van de tent kan een . Naast de theaterdoeken die we hier onder te huur aan bieden kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van theaterdoek. Een hoek, schuine wand of ronde wand inbouwen? Voor de Aluvision entreetunnel geen enkel probleem. Inherent brandwerend cyclorama dat ideaal is als bedrukt decoratiedoek voor interieurs en eveneme . Indien gewenst kunnen wij echter wel doeken van brandwerend materiaal speciaal op maat verzorgen.


Ook hebben we hippe accessoires zoals hartjes en.

Een wit doeken huren is ook mogelijk met zwarte frame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts