dinsdag 12 augustus 2014

Wandpanelen betonlook

Prachtige wandpanelen met betonlook. De wandpanelen bestaan uit aluminium of dibond en lijken precies op echt beton. Makkelijk te monteren en schoon te . Lichtgewicht panelen voor het creëren een stoere industriële betonmuur, bijv.


De 3D panelen zijn uitgevoerd in twee diktes voor een speciaal diepte effect.

De panelen sluiten vrijwel naadloos aan. D wandpanelen betonlook is een geluiddempende en milieuvriendelijke wandbekleding. Leverbaar in verschillende modellen en kleuren. GROSFILLEX Kunststof wandpaneel element compact mineral beton.


Unilin ClicWall: Unieke wandbekleding van MDF. We vertegenwoordigen de merken Wonderwall Studios, Panel Piedra, Imi- beton , Greenwalls en Virgin Cork, welke ook brandwerende wandpanelen bevat. De watervaste wandpanelen zijn perfect als plafond en wanden in.


Dumapan- panelen zijn snel en gemakkelijk te installeren.

Je hoeft namelijk niet te voegen, en als je de panelen op maat moet snijden kan dat gewoon. Thomas gebruikt donker cement, wat een stoere betonlook geeft. Koop of Verkoop beton op Marktplaats. Betonnen wandpanelen voor betonlook badkamer en keuken achterwand. Mooi alternatief voor beton cire, tadelakt en betonstuc.


De kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van de wanden in sanitaire ruimtes. De Betonlook wandpanelen geven ieder interieur een stoere industriële uitstraling. Deze muurpanelen onderscheiden zich van beton ciré en beton -look. Avanti 3D is verkrijgbaar in Aspen wit (dit decor is overschilderbaar) en Beton licht. Is de typische look van natuursteen helemaal je ding?


En ben je op zoek naar kwalitatieve wandpanelen ? Dan kan je niet om Decoramic wandtegels heen! Bij deze renovatie is een mooie combinatie gemaakt tussen stoere wandpanelen met betonlook en kwalitatieve materialen. Met de betonnen wandpanelen van ConcreetDesign creëer je een badkamer met een stoere uitstraling.


Betonlook en metaallook wandpanelen vervaardigd uit gips. Wandpanelen met betonlook in de badkamer.

WaterWall is een knappe collectie wandpanelen voor natte ruimtes. Van een hedendaagse betonlook tot voelbare texturen. Beton is helemaal in en vooral in de keuken en badkamer zien vaak een betonnen. Kwalitatief resultaat door bijzonder realistische decors Licht, zacht aanvoelend reliëf 1 PVC-wandbekleding, waterdicht zelfs in een douchecabine Zowel in. Deze pin is ontdekt door Josette Huisman.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De BetonDezign wandpanelen geven een zeer decoratieve oplossing voor het creëren van sfeervolle wanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts