dinsdag 26 augustus 2014

Stoere jongens kledingkast

Er zit heel veel opbergruimte in de kast. Moet weg wegens aanschaf nieuwe kast ! Koop of Verkoop stoere op Marktplaats. Deze stoere kledingkast past goed thuis in de jongenskamer.


Je koopt vergelijkbare kasten bij Combitex. Helaas hebben wij niets gevonden voor tienerkamer jongens stoere.

Of bekijk eens deze stoere lockerkast waar uw jongen al zijn spullen in kwijt kan. Het opruimen van de kamer wordt op deze manier veel leuker en makkelijker! Een stoere jongenskamer of een weelderige meisjeskamer? Een locker is een superstoer alternatief voor een kledingkast en het combineert heel.


Kledingkasten zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Vipack 3-deurs kledingkast Alex is enorm stoer bevat een onweerstaanbaar houtpatroon. Deze supergave locker kledingkast is gemaakt van metaal en hardhout.


Geen kinderkamer meer maar een stoere kamer voor grote jongens en meisjes?

Maar voldoende opbergruimte in het bed of kledingkast zorgt ervoor dat de kamer snel. Een veelzijdige kledingkast met leg en hang gedeelte. Deze kast past bij het stoere jongens bed.


Stoere kinderkledingkast voor jongens. Uw nieuwe kledingkast vindt u in onze webwinkel. Ruime collectie kledingkasten van onder andere WOOOD en vtwonen.


Veel kinderen kiezen voor een stoere kledingkast in de kinderkamer. Creëer een stoere kinderkamer met de industriële looks van Woood. De artikelen voor de kinderkamer bestaan namelijk uit kledingkasten , nachtkastjes en . Bij Jeans Centre kun je gemakkelijk de nieuwste jongens jeans en. Dus ook zeker de jongens jeans mag zeker niet in de kledingkast van jouw kleintje. Tienerbedden, kinderbedden, hoogslapers, bureaus en kasten voor jongens en.


U kunt uw kinderkamer natuurlijk voorzien van een gewone, saaie kast. Een kinderkamer heeft vaak de volgende drie meubels: een be een kast en een bureau. Maar waarom zou u daarvoor kiezen, als er ook zoveel.


Kies voor een stoere themakleur als je de kamer meteen veel karakter . Daarom is een mooie kinderkledingkast hard nodig in de kinderkamer.

Hou je van modern, brocante of juist van een stoere industriële kast ? In onze showroom vind je heel veel kasten voor zowel jongens - als meisjeskamers. Vooraan bij de ingang vind je een stoere halfhoogslaper van steigerhout. Bekijk ook onze bedden en accessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts