vrijdag 8 augustus 2014

Sigma allure primer

Extreem duurzame oplosmiddelhoudende grondlakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud . Luchtdrogende grondlakverf voor binnen en buiten, op basis van polyurethan-alkydhars met DGS. Sigma S2U Allure Primer is een unieke grondverf die toe te passen is bij temperaturen van 0°C tot 30°C.


Bestel razendsnel online bij Budgetverf.

Ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud. Deze zijdeglans verf werkt als primer en tussenlaag en is toe te passen bij temperaturen . Verfspecialist is de specialist op Sigma gebied. Kijk op Kleur is het officiële verkooppunt van Sigma Coatingsproducten. Sigma Allure Primer is de grondverf voor de Allure aflak. Voor 23:uur bestel morgen in huis.


Online verf en schildersmaterialen kopen bij Verfjob.

De Primer is al verwerkbaar vanaf 0°C. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Sigma s2u allure primer besteld u online tegen de laagste prijs bij Goedkoopverven.


Maakt u NU gebruik van onze sigma s2u allure primer AANBIEDING! U kunt deze grondverf gebruiken voor het gronden en overgronden van al het . Daarnaast is dit product geschikt voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt . De Sigma allure primer is een primer voor onder de Sigma S2U allure gloss deze is aan te brengen tot graden en droogd sneller als een normale primer. Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en . Hoogwaardige oplosmiddelhoudende grond- en overgrondverf op basis van polyurethan- alkydhars met DSG . Gratis verzending bij een bestelling van €100!


Sigma verf informatie over de productlijn vind je op onze Sigma pagina. Bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland. Een unieke grondverf die toe te passen is bij temperaturen van 0°C tot 30°C.


De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken.

Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer. Het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Deze extreem duurzame grondverf lak word veel gebruikt door onze schilders.


Oplosmiddelhoudende grondverf geschikt voor 4-seizoenen . Indien u kiest voor een kleur kunt u deze vermelden bij opmerkingen als u de bestelling afrond. Dekt goed en heeft een uitstekende .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts