donderdag 21 augustus 2014

Serax bloempot

De bloempot is zowel voor wat betreft vormgeving als kleur gebruik uniek. Serax - Bloempot - Cementpot - Grijs. Broers die het verhandelen van bloempotten met de paplepel binnenkregen via de zaak van . Deze bloempot heeft de vorm van een gekreukte papierenzak maar gemaakt van porselein.


Ben je toe aan verandering in je interieur, maar wil je het niet groots aanpakken?

Kleine accessoires maken al een heel verschil, zoals deze zilveren bloempot. Capi Europe Urban Smooth Vaas Elegant Bloempot cm. De bestaande collectie bloempotten groeide onder SERAX al snel uit tot een vernieuwend assortiment voor bloemisten en interieurzaken. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuis geleverd.


De meeste merken bieden hun bloempotten. Creëer een ware botanische setting met deze fraaie bloempot van Serax. Dit product staat ook in onze woonwinkel!

Ontdek dan snel ons uitgebreid aanbod aanbod vazen en bloempotten. In Dépot is werkelijk alles wat je ziet te koop. Liefhebbers van trendy binnenhuisdecoratie, tafelgerei, decoratieve verlichting, klein meubilair, plantjes,.


Huisdesigner Marie Michielssen haalt haar inspiratie uit het dagdagelijkse leven. Breng een authentieke touch in je interieur aan met de bloempot van Serax. De pot valt op door het gradient effect en het robuuste terracotta materiaal. Leuke bloempotten in een chocolade kleur met afwerkingen.


Bovenaan hebben deze potten een extra glazuur laag die zorgt voor een unieke look. Een bloempot in terracotta, omrand met een metalen. Geef je interieur een frisse uitstraling met de bloempot van Serax. Deze multifunctionele canvas tassen zijn een leuk alternatief voor de klassieke bloempot ! Ze zijn een ontwerp van Marie Michielssen, huisdesigner bij Serax. Extra leuk om te combineren als set.


Vooraan de gekleurde zakken die gebruikt kunnen worden als bloempot , . This Pin was discovered by Het Natuurtalent Projecten in de Groene Ruimte. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Home en lifestyle shop met artikelen van Bloomingville, House Doctor, Madam Stoltz en nog andere, voornamelijk Deense merken.

Geef een frisse uitstraling aan de ruimte met de Kras bloempot van Serax. Wanneer je de behoefte hebt aan wat verandering in je interieur hoeft deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts