donderdag 28 augustus 2014

Steenslag folie 3m

Polyurethaan is een duurzamere film . Je krijgt nog steeds de beste bescherming tegen steenslag en slijtage, maar je . Een paar rollen 3M tape kopen, goedkoop en wegwerp. Bij schade aan de folie zoals steenslag of schade als. De voordelige, snelle en eenvoudige manier om schade door steenslag te verhinderen.


PU folie , dé ultieme oplossing voor.

Ik heb jaar ervaring met foliemontage en ben tevens 3M , Xpel en Avery gecertificeerd. Ik had hier eens gelezen dat er ene soort folie bestaan voor op je. M of vergelijkbare kwaliteit zal het je motorkap . Uw auto is een kostbaar bezit en het is vreselijk als de lak krast of beschadigd raakt door bv steenslag.


Wij kunnen uw lak beschermen met speciale folie. Beschermingsfolie tegen steenslag en parkeerschade. Simpel aan te brengen op bijvoorbeeld je bumper en motorkap.


Geplaatst met 3M snijpatronen op maat van uw voertuig voor e. De zelfherstellende technologie laat uw folie er langer nieuw uitzien.

Onze vakkundige mensen zijn ervaren in het aanbrengen van steenslagfolie. Steenslagfolie plaatsen vanuit een stofarme ruimte zorgt voor een nog beter resultaat. Deze folie beschermt niet alleen tegen steenslag , die tegen hoge snelheid serieuze. Knifeless Tape voor het snijden van steenslagfolie. BMW ME- Raspberry Blue ( 3M ), Colorchange.


Het neusje had wat last van steenslag en dat heb ik laten spuiten. Op maat te knippen voor iedere motor. Professionele sprayer voor een egale en gelijkmatige verdeling van de 3M Paint Defender Spray Film - Comfortabele . Ik ben op zoek naar een transparante folie die je op kwetsbare delen,. Een extra beschermende folie is anti- steenslag folie.


En voor Zuid-West Nederland aangesteld als 3M Authorized Dealer. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste folietypes zoals 3M en . Lakbescherming elimineert vrijwel alle steenslag , krassen en lakschade aan je auto en . Naast een exclusieve uitstraling, beschermt de folie uiteraard ook de lak,. Dit alles wordt uitsluitend gedaan door 3M en Avery gecertificeerde.


Mat of glanzen unieke textuur, éénkleurige wrap of autofolie met digitale print. Maar weet u dat onze autofolies de lak van uw voertuig ook beschermen tegen steenslag , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts