maandag 24 maart 2014

Woca houtolie

Producten van WOCA Denmark beschermen en verzorgen hout, zowel. Exterior Oil is sneldrogend en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Woca Houtolie koop je eenvoudig online bij bol.


Woca Exterior Houtolie verkrijgbaar in veschillende kleuren, nooit meer schuren! Houten vloeren die met WOCA olie behandelend werden, hebben regelmatig onderhoud nodig.

Dit gebeurt op regelmatige basis met Natuurzeep. De producten zijn vervaardigt uit natuurlijke grondstoffen en worden continu getest, zodat het aan de strengste milieu normen voldoet. Kleurolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Onderhoudsolie - voor het opfrissen van geoliede vloeren. Onze houtolie producten garanderen een langere levensduur,. WOCA gelooft in de natuurlijke manier.


Woca parketoliën bestaan uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment olie , voor de bescherming van parket en houten vloeren.

De onderhoudsolie van Woca waarborgt een sterk, flexibel, vuil- en. Na het leggen wordt de olie nogmaals aangebracht, en kan de olie tot jaar later voor . Woca universele buitenolie is te gebruiken voor . Een zeer slijtvaste en beschermende Woca houtolie , kleur teak. Voorkomt algen en schimmels en beschermt tegen UV-straling. Woca Masterolie wit wordt onderhouden met natuurzeep. Op werkdagen voor 17:uur besteld=morgen in huis!


Woca masterolie, onderhoudsolie, zeep, intensiefreiniger, kleurolie, vlekverwijderaar, antiekloog en basiszeep eenvoudig online bestellen. Waarom kiezen wij voor olie om onze houten vloeren te verzadigen? Geoliede vloeren winnen vandaag nog steeds aan populariteit. Het drogen van de olie op de vloer duurt tenminste uur.


Woca Werkbladolie wordt toegepast op onbehandelde of reeds met olie behandelde of geschuurde houten oppervlakken. De Woca olie spons van De Stoffeerder Wil Hoens is een oliespons kunt u gebruiken voor het aanbrengen van olie. Door de spons wordt de olie dun en . Houtbescherming voor hout buiten of binnen.

Enkele merken: Xyladecor Woca Basin voor parket. Uiteindelijk raad gekregen om de vloer met een natuurlijke olie van Woca te gaan olieën. De gebruikte olie had wat wit pigment.


De beste bescherming voor uw hout buitenshuis. Boneco, Woca ,Osmo,Aquamarijn,Rigostep, Woca ,Boneco,Auro,Aquamarijn, Lecol,Rigostep,Fixx,kerakoll,thomsit,hardwax, olie ,lak,boenwas,was,zeep,verf . Foute manier van werken, licht parket en olie zal nooit een goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts