dinsdag 25 maart 2014

Dienblad decoreren

Mini makeover oude potten van Pure and Original - Duration: 3:52. Collectie: Sfeervol decoreren met een dienblad - Met een dienblad kun je alle kanten op. Mooie decoratie op dienbladen en broodplanken.


Deze pin is ontdekt door Janet Schuit-Verhoef. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

De meest voor de hand liggende plek voor een dienblad is misschien wel de salontafel. Vul een etagère of dienblad met leuke spulletjes en je hebt een prachtig. Wat kun je met een metalen dienblad? En hoe kun je een metalen dienblad decoreren ? Ik geef je tips en ik laat je zien hoe je dit simpel doet! Wanneer je over veel kleine accessoires beschikt wordt het alleen maar leuker om je dienblad opnieuw te decoreren met de leukste spulletjes.


Een dienblad is maar een saai gebruiksvoorwerp, zeg je? DECOREREN Landelijke Stijl denkt daar anders over.

Je kunt allerlei verschillende soorten waxine glaasjes, en decoratie op het dienblad zetten. Ook mag je best verschillende hoogtes gebruiken. Serveer er de heerlijke hapjes en verfrissende drankjes op, maar ook leuk om te decoreren.


In deze blog laten we zien hoe je een grote eettafel kunt decoreren. Mijn ultieme interieur tip voor een grote eettafel: gebruik een dienblad ! Wat erg leuk is om een tafel te decoreren , is het gebruik van een dienblad. Je kunt deze ieder seizoen gemakkelijk wisselen, dus in dit geval . Met de tips uit dit blogartikel wordt ze een ware eye-catcher voor uw keuken! Op zoek naar een Decoratief dienblad ? Woood Armleuning - Dienblad - Flexibel - Wit.


Een platte houten schijf fungeert hier als dienblad. Shop nu online of in één van onze winkels! Wil jij de keuken wat extra opfleuren? Haal je dienblad uit de kast en gebruik deze als decoratie.


Lees hier meer en laat je inspireren. Bekijk online het Decoratie -assortiment van Action op Action. Koopje Decoratie dienblad hout met kandelaars.

Serveer drankjes en hapjes op presenteerbladen of leg een dienblad in huis ter decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts