maandag 17 maart 2014

Hanglamp lichtblauw

Lief hanglamp Blauw Stoer Teun metaal. Oosterse lamp blauw bollen mozaiek kroonluchter. Designer Antonino Sciortino is geboren in Palermo. Toen hij acht jaar was begon hij reeds in het atelier van zijn vader . De hanglamp blauw geeft het interieur kleur.


In ons aanbod vindt u een gevarieerde collectie van blauwe hanglampen in verschillende kleurtinten.

Deze blauwe metalen hanglamp zal perfect passen bij vergane kleuren voor een retro decoratie, precies in de huidige trend. Kartell is ontworpen door Ferruccio Laviani. De kap wordt gedragen door drie kleine kettingen, welke eventueel nog in te . Deze tijdloze, elegante hanglamp van metaal is meer dan alleen stemmige verlichting.


Dankzij het mooie design en de stijlvolle kleurcombinatie van mat . De schaallamp is gemaakt van metaal en heeft een mat lichtblauwe finish. De bronskleurige fitting maakt een mooi . Praxis heeft die en nog veel meer hanglampen in het uitgebreide lampenassortiment.

Afbeelding van Eglo vintage hanglamp Carlton zwart koper . Deze hanglamp wordt gemaakt van gebruikte plastic emmers, bekers en bakken. Hanglamp Spirelli zwart (div. maten). Elke lamp is uniek in vorm en kleur. Lichtblauwe hanglamp met harde kap en heel veel witte sterren van Kids Concept. Ben je op zoek naar een nieuwe hanglamp ? Bekijk dan nú ons uitgebreide aanbod.


Uit de nieuwe collectie Little DreamZzz deze mooie hanglamp voor de babykamer of kinderkamer. Deze hippe hanglamp kom je tegen in alle woontijdschriften en blogs. De eenvoud bewijst zijn kracht in deze moderne lamp. Lieve babyblauw lichtblauwe bb ruitje hanglamp babykamer.


It is the lamp that makes any interior look and feel unique. Vrolijk de baby- of kinderkamer op met een prachtige hanglamp van het merk Global Affairs. Pendel hanglamp met lichtblauwe kunststof plafond cup, 1m lang lichtblauw strijkijzer snoer en een lichtblauwe siliconen omhulde Efitting (grote fitting). Deze mooie lichtblauwe hanglamp met sterretjes print van Little Dutch geeft warm, zacht licht en staat leuk in de babykamer of de kinderkamer van een kleine.


Deze mooie hanglamp van ANNIdesign is aan de buitenkant voorzien van een stof met een blauw met witte ruit. Helemaal geschikt voor het gebruik in de baby-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts