maandag 10 maart 2014

Alu lijsten

Wissellijsten aluminium in verschillende aluminium lijst profielen. Tevens hebben we een grote selectie aan kleuren voor deze aluminium lijsten en wissellijsten . Gebruik onze handige configurator voor het inlijsten van uw foto, spiegel, doek, . Meer dan veertig soorten profielen en over de zestig verschillende kleuren. Groot aanbod wissellijsten voor je foto of poster in alle denkbare formaten en kleuren.

Smalle Nielsen lijst, uit aluminium. Kwalitatief zeer goe stevig in elkaar gezet dmv geschroefde hoeken. Bestel de ALU - LIJST 40xZILVER EXTRA BREED voordelig online.


Aluminium lijsten op maat - Aluminium lijsten - Nielsen Serie 051. Deze biedt ontelbare mogelijkheden om vorm te geven aan een inlijsting. De vele verschillende profielen en grote keuze in kleuren maken de mogelijkheden met aluminium profielen oneindig. De aluminium lijsten geven een moderne .

Wij hebben verschillende aluminium wissellijsten uit ons programma ook te koop op staaf. Deze staaflijsten zijn zelf op de gewenste maat te zagen en . Een aluminium lijst is voorzien van topkwaliteit glas, bescherm hoekjes en achterwand. Een Anti-diefstalsysteem en beveiliging voor aluminium foto- en schilderijlijsten of voor de montage van deze lijsten op schuine wanden.


Alulijst, de vakbekwame en gespecialiseerde lijstenmakers van Amsterdam. Bij Foto Jans bent u aan het juiste adres voor aluminium fotolijsten in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er dunne aluminium lijsten maar ook de populaire . Nielsen alu lijsten Prijs per stuks, Side-loader haak, Prijs incl. Onze lijsten zijn er in vele soorten en maten. Op deze pagina vindt u een overzicht van de aluminium profielen die wij leveren.


Deze profielen kunnen op iedere maat . Model M1is een aluminium wissellijst, met een vlak profiel van mm. Het is verkrijgbaar in diverse standaardformaten, maar wordt ook op maat gemaakt. Poster Reclame Lijsten - Onze kliklijsten laten je posters beter opvallen!


Kies voor een luxe aluminium kliklijst, een handige posterklem of een budget fotolijst. Verschillende fotoproducten met lijst eenvoudig online te bestellen.

U kunt dit verkrijgen op de volgende manieren:. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Meubelgrepen en knoppen Greeplijst, van aluminium , corpusbreed – in de Häfele Nederland Shop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts