dinsdag 18 maart 2014

Kunststof spiegel op maat

Bent u op zoek naar een spiegel op maat ? Bij ons kunt u een acrylaat spiegel op maat bestellen. Acrylaat XT eenzijdig spiegel zilver, spiegelend aan de achterzijde. Deze kunststof spiegel is sterker en veiliger dan glas en is met een fijn zaagblad eenvoudig op maat te maken.


Een mooi en helder spiegeleffect wordt . Polycarbonaat spiegel is een slagvaste kunststof spiegelplaat.

Spiegelacrylaat (plexiglas, perspex, pmma) is 25x sterker dan glas, in kleuren op voorraad en op maat te bestellen bij PyraSied Xtreme Acrylic. Spiegel (PLEXIGLASS SPIEGEL) - Op maat gesneden op maat plexiglas Mirror. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. Elke plaat wordt gratis op maat gezaagd. Plexiglas Acrylaat spiegelplaat in diverse kleuren of afmetingen.


Het wordt ook wel acrylaat spiegel of acryl spiegel genoemd. Mirage- spiegels worden vervaardigd door onder vacuüm op een acrylaatplaat een metallisatielaag aan te. Een plexiglas spiegel is immers lichter en veel steviger dan een glazen spiegel.


Daarnaast is deze kunststof spiegel ook makkelijk op maat te maken.

De zilveren acrylaat spiegelplaat kunt u bij ons geheel op maat bestellen! Bestel nu je spiegels en lijsten op maat. Nederlands vakmanschap met de hand gemaakt.


Kunststofspiegels maken wij gratis voor u op maat. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Om de afvalberg te verminderen, beperken wij het gebruik van plastic verpakkingsmaterialen. Wilt u de spiegel toch extra beschermd ontvangen, dan verpakken . Spiegelglas op maat geheel naar wens samen te stellen. In verschillende kleuren en vormen mogelijk.


Kies hieronder uw gewenste kunststof platen. De specialist in kaders, inlijstingen, glas en spiegels regio Antwerpen-Noord. De referentie in artikelen uit plexiglas, pvc, polycarbonaat, hout, kunststof.


Als professionele spiegelhandel leveren wij zowel standaard spiegelglas als spiegels op maat. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor spiegels met . Onze spiegels worden in standaard formaat of speciaal voor u op maat gemaakt. Laat uw glas bij Becker Glas in Enschede op maat snijden.


Voor een spiegel , spatwand of salontafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts