maandag 3 maart 2014

Kroontjes stickers

Bij dit leuke stickertje kan je zelf het kleur van jouw voorkeur kiezen. Mini stickers Kroontjes 5x1cm. Leuke webshop voor gepersonaliseerde dingetjes! Prinsessenkaartje met confetti en kroontje. Geef bij het afronden van uw bestelling aan welke naam u graag wilt bestellen.


Een leuke naamsticker met een kroon.

De meisjesuitvoering komt met hartjes,. De sticker is in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Leuke muursticker kroontje met naam en sterren Deze naam sticker kroontje met sterren is te gebruiken als muursticker, raamsticker, deursticker of te bestellen . Muursticker van een kroon met eigen tekst of naam.


Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Leuk voor op een kinderkamer of als meubelsticker. Gratis verzending en snelle levering.


Kies uit duizenden stickers bij de grootste stickershop van Nederland. Stickers koop je eenvoudig online bij bol.

Pas het ontwerp volgens je voorkeur aan. Het aantal kan je hier of later in de winkelmand nog aanpassen. Belangrijk: gepersonaliseerde goederen kunnen na . Deze Kroon sticker is leverbaar in verschillende kleuren en maten. Kroontjes Labels zijn koninklijke naamstickers om je spullen mee te merken. Wonden op gezicht door Action- stickers.


De Oranje Gezichtstattoos bestaan uit kroontjes , sterretjes en hartjes. Ronde stickers met Handmade with Love en een kroontje erop. Afmeting: 38mm doorsnede Prijs is per vel van stickers.


Romantische deursticker voor échte meisjes! Wij zorgen ervoor dat de naam mooi onder de kroon past! Onze stickers worden gesneden uit vinyl, beschikbaar in alle gangbare kleuren. Ze zijn geschikt voor binnen en buitengebruik en . Kinder stickers prinsessen kroontjes.


Graine Créative kroon met elastieken, karton, om zelf te decoreren. Mooie sticker voor op een meisjeskamer of slaapkamerdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts