donderdag 27 maart 2014

Watergedragen blanke lak

Blanke lak van verschillende merken zoals Sikkens, Nelf en Drenth verven. Bekijk ons uitgebreide assortiment blanke lak. Bestel eenvoudig en makkelijk online. Altijd voordelig en enorm veel keuze.


BM Blanke Lak Mat 1-komponenten houtbeschermde, conserverende, watergedragen impregneerlazuur. Watergedragen , niet filmvormende transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde.

Met een blanke lak kunt u uw trap, parket of houten vloer een slijtvaste laag geven. Drywood Verf voor Hout Nova is een watergedragen , halfglanzende . Transparante lak koop je bij HORNBACH. Blanke hoogwaardige hoogglanzende vernis op basis van alkydhars. De terpentine gedragen lak is geschikt voor buiten en de watergedragen blanke lak is geschikt voor binnen.


Deze lakken zijn voor het verfraaien en . Relius Hydro-PU Holzsiegel Glanz is een watergedragen hoogglanzende parketlak voor binnen. Vista Project Meubellak is een transparante, watergedragen 1K meubellak om. Deze blanke lak is tevens toe te passen als wandafwerking over witte en licht .

Trimetal Silvatane PU Acryl Brillant. Waterverdunbare krasvaste, transparante glanzende vernis op basis van . Coatright Aqua 2K Blanke Lak Extra Mat is een extreem slijtvaste en chemicaliënbestendige, waterverdunbare transparante lak op basis van hoogwaardige. Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Ons meubel- en interieur assortiment bestaat uit blanke en dekkende, en componenten lakken op watergedragen en oplosmiddelhoudende basis.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt. Ik zou natuurlijk een blanke lak op thinner basis er op kunnen aanbrengen met kwast of spuitbus, maar wil juist met de airbrush ook de toplaag . Het Sigmavar WS assortiment bestaat uit drie watergedragen toplakken. Cetabever trappenlak transparant anti-slip blank zijdeglans liter. Hij wordt toegepast als blanke lak op metallic-basislak of unikleuren, zowel conventioneel als watergedragen.


Hij is bestand tegen chemische en mechanische . De Dupli-Color Aqua BLANKE LAK MAT is een spuitbus voor milieubewust spuiten in een sneldrogende, watergedragen acrylkwaliteit, die aan hoogste eisen . Cronolin biedt de doe-het-zelver keuze uit verscheidene beitsen en blanke lakken die bijvoorbeeld geschikt zijn voor een tuinhuisje, blokhut, vloer of trap. Bescherm onder andere tuinhout met de beits en blanke lak uit het assortiment van Koopverfonline. Klik hier voor merken als Jotun, Wijzonol en Hermadix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts