maandag 10 maart 2014

Kussen vintage

Zo zijn deze In The Mood kussens unieke objecten in uw (woon)kamer. Met dit prachtige kussen fleur je je bank. De neutrale zwarte kleur past binnen vele interieurs. Kussen vintage in ecru-zwart tinten is een robuust katoenen kussen voor op de bank.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Uniek kussen met patchwork van vintage stoffen.

Materiaal: 1 Katoen Afmeting: 30x50cm. Vintage kussen met beige paars en rood. Kussen van de STGD collectie, gemaakt van zachte katoen met een ingewerkte patroon.


Etsy heeft duizenden unieke opties in honderden categorieën. Het maakt niet uit of je naar met de hand . De voor- en de achterkant zijn van hetzelfde materiaal. Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt. Laat deze warme kleuren terugkomen in de .

Een voedingskussen is onmisbaar voor zowel mama als de baby. Met deze hoes maak je het gebruik van een voedingskussen nog comfortabeler, de hoes is . Beleef het nieuwe wonen bij dé woonwinkel in regio Roermond. HOUSE, XOOON, DroomDomein en Auping. Geef ze samen met Truville Designs een tweede leven als kussen.


De vintage vondst staat centraal in het ontwerp en samen met de . Zuiver Sarona kussen heeft een fijne vintage fluweel look. Alsof het geschuurd en versleten is. Mooie en kwalitatieve kussens kun je nooit genoeg hebben.


Onze klantenservice staat u graag te woord. Met kussens kun je heel simpel je interieur een sfeervol uiterlijk te geven! Dit vintage patchwork kussen heeft een mooie poederroze kleur.


Op voorraad - Voor 23:bestel morgen in . Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie. U kunt het kussen gebruiken als losse hondenkussen, of als benchkussen. Dit kussen is gemaakt van katoen en linnen en . Dit katoenen sierkussen heeft een afmeting van 45x45cm.

Een heerlijk zacht kussen in fluweel van Urban Nature Culture. Het kussen wordt inclusief binnenkussen geleverd en heeft . Stapelgoed kussen vintage velvet shadow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts