maandag 31 maart 2014

Sigma amarol

Standaard grond- en overgrondverf op basis van alkydhars. Zijdeglanzende solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars met Power Tech technologie. Scherpe hoeken afronden en zorgvuldig schuren. Gladgeschaafd hout kan zonder schuren worden . Het product bestaat al lang en is daardoor goed door ontwikkeld.


De Sigma amarol triol satin is een zijdeglans solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars - één pot systeem.

Eenvoudig te bestellen bij Koopverfonline. Het is inmiddels een vertrouwd product dat zich heeft ontwikkeld tot een standaard onder . SIGMA AMAROL Triol gloss, glänzendes Ein-Topf-System. Luchtdrogende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. Het gronden en overgronden van geveltimmerwerk. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze grondverf is makkelijk overschilderbaar.


Voor 23:uur bestel morgen in huis. Lakverf voor buiten op basis van alkydhars.

Gebruiksdoel het voor- en aflakken van geveltimmerwerk. Bezoek onze Webwinkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding van 079-Schilder Webwinkel. Vandaag voor 12:uur bestel morgen in huis. Technische kenmerken Weervast Vochtregulerend . Amarol-Triol-Satin- 25l-debever-sigma . U kunt het overschilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf . Sigma verf informatie over de productlijn vind je op onze Sigma pagina. Emaila alkidowa przeznaczona do użytku wewnętrznego i zewnętrznego, jako farba gruntująca, podkładowa oraz wykończeniowa do drewna . Hoge dekkracht Goede kantendekking . De lakverf heeft een goede weervasthei ook in kustgebieden.


Het is uitstekend over te schilderen met bijvoorbeeld Sigma Schakelverf Semi- Gloss. Deze professionele lak heeft een hoge dekkracht, goede weervastheid en is goed . Kijk op Kleur is het officiële verkooppunt van Sigma Coatingsproducten. L Wit voordelig online kopen bij dè online verfwinkel van Nederland met de bèste prijs.


Dit veiligheidsinformatieblad is opgesteld overeenkomstig Bijlage I van Verordening. Sigmacolor van toen… Er zijn nog steeds klanten die Sigmacolor kennen. Webshop met vrijwel alle verfmerken van nederland.


Buiten beits bestellen doe je bij de . Voor het gronden en overgronden van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts