dinsdag 18 maart 2014

Arco eettafel

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco : tafels maken. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Koop of Verkoop arco op Marktplaats.


Arco Base eettafel is het eerste product uit de nieuwe Local Wood-collectie van Arco gemaakt van lokaal hout uit de regio rondom de fabriek van Arco in . Een praktische eettafel, waarbij het ronde of ellipsvormige blad wordt ondersteund door een robuuste kolom.

In de visie van Arco staat aandacht . Officiële Arco dealer - De Arco Joy tafel bestelt u nu online bij Berden - Profiteer van onze gratis bezorging! Slim tafel fineer 160xvan Arco is ontworpen door Bertjan Pot. Eettafel Base Arco Uitvoering: local wood (massief lokaal eiken), blad in delen. Poot: pootjukken in lokaal eiken op gegoten betonnen voet (naturel kleur beton).


Bekijk de Essenza eettafel nu op onze website. Ontdek de meubelen van Arco bij de grootste design woonwinkel van.

Met de meubels uit de collectie van designlabel Arco schept u een sfeer van onbeperkt genieten. En met eettafel Balance kiest u voor een chique basis voor de . Arco Graphic tafel vindt u bij Mondileder. Laat u adviseren over de mogelijkheden door ervaren adviseurs.


De Arco Base eettafel heeft een robuust uiterlijk met zijn betonnen voet en houten tafelblad. Arco Extenso is één van de mooie design producten die Matser in de SALE heeft. De Extenso tafel is in heel veel afmetingen, vast en uitschuifbaar leverbaar. Moderne uitschuifbare eettafel van Arco.


Eettafel Extenso van Arco Design: Willem van Ast Een vaste en vergrootbare tafel die imponeert door zijn lengte: 240cm wordt 344cm, wanneer beide . Minimalistische eettafel , naadloos afgewerkt met fijne poten van 2. Er is ook een versie met semi-massieve top . Vraag hier een (aanbieding) offerte. De Balance tafel van Arco is een iconisch ontwerp van Arnold Merckx. Hij ontwierp de tafel jaar geleden en de tafel is nog steeds van deze tijd!


Door de plaatsing van de poten wordt de robuuste tafel toch een elegante verschijning. Eetkamertafel Arco Balance is leverbaar als vaste tafel en als uitschuifbare tafel.

Hoe ziet jouw ideale eettafel eruit? Is het een centrale plek in je interieur? Dan past een eettafel van Arco helemaal bij jou. De tafel is voorzien van een prachtig eikenfineer tafelblad en heeft een onderstel van beton. Dit iconische ontwerp van Arnold Merckx is nog steeds van deze tijd: een robuuste beton- of elegante trompetvoet, een soepel . Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Arco Icon desk laden tafel 1eettafel.


De Arco Icon desk laden tafel 1is al verkrijgbaar . Graphic, een klassieke tafel binnen de collectie van Arco.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts