vrijdag 18 november 2016

Spaarpot wit

Een leuke stapelbare spaarpot in de vorm van een bouwsteen. Door de handige nopjes aan de bovenzijde kan deze . Geschikt voor kinderen van 3-jaar oud. Zit je spaarpot vol dan haal je zijn hoofd eraf om hem te legen. Leuke aardewerken spaarpot van de Land Rover Defender.


KG Design witte kleurige spaarpot in de vorm van een uil.

Te gekke spaarpot in de vorm van een robot, van KgDesign! Het geld gaat via de Robot mond naar binnen en je maakt de spaarpot open door. Is zijn buik gevul zit de spaarpot vol? Haal dan zijn hoofd eraf om hem te . Leuke PVC spaarpotten in de vorm van een spaarvarken.


Te bedrukken met een logo en een leuke manier om kinderen verantwoord met geld te leren omgaan. Er past een foto in van 10x15cm die je er vooraan kan . Deze eenvoudig ontworpen en mooie spaarpot zal helpen om uw kinds financiële discipline te ontwikkelen. Deze spaarpot moedigt ook de wiskundige, fijne .

Home Webshop Geboorte - Doop Polystone Grote stukken Kers spaarpot wit. In deze mooi spaarpot met kroon, gemaakt van witte polystone, kunnen de eerste spaarcentjes worden bewaard. Spaarpot eenhoorn wit met stipjes print cm. Speelgoed van Plan Toys wordt uiterst duurzaam geproduceerd van rubberhout of hun eigen ontworpen Planwood. Daarnaast is ook het design van hun . Hij is gemaakt van 1 BPA vrije silicone (zonder giftige stoffen).


Met deze super stoere spaarpot wordt sparen echt leuk. Pomme Pidou spaarpot paard Lucky - Uitvoering - Rood met harten. Leuke mini spaarpot van een gelukskat om je muntgeld erin te verzamelen.


Kan opgevuld worden met suikerboontjes of ander lekkers. Ideaal als decoratiestuk bij je doopsuiker, of als geschenk voor . Helaas het product is nu niet op voorraad waardoor u het niet kunt bestellen. In onze online speelgoedwinkel hebben we een groot aanbod van Janod. Gratis levering vanaf € - Snelle . Koop snel Canar FullcolorZ 16cm spaarpot wit () bij de Feestwinkel aan EUR 00.


Deze minimalistische spaarpot is gemaakt van gerecycleerde houtsnippers. Leer je kind op een speelse manier omgaan met zijn of haar spaarcentjes met dit . Just married trouwauto spaarpot cm.

Voor 14:uur besteld zelfde dag nog verstuurd door post NL ​M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts