dinsdag 8 november 2016

Lamellen 3 meter breed

Horizontale jaloezieën bestelt u snel (in eenvoudige stappen). Schroeven en muurpluggen: Exclusief. Inkorten: Hoogte en breedte kunnen worden ingekort . Makkelijk thuisbezorgd voor € ,95. Verticale lamellen voordelig en gratis bezorg kunststof, verduisteren vochtige.


De keuze in verticale lamellen is tegenwoordig onuitputtelijk.

Zijgeleiding of extra breed ladderband met een andere kleur? Nederlands product op maat gemaakt tot meter breed en lang. NL kunt u aluminium jaloezieën tot meter breed en hoog bestellen. Houten jaloezieën kunt u tot meter breed en meter hoog bestellen. Het is maar net welke stijl er bij . Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar horizontale jaloezieën.


Wil je liever zelf een jaloezie samenstellen? Stel hem samen met de configurator . Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en winkels!

Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! Houdt u rekening bij het meten met de eventuele afwerking van de wanden waar . Kzoek (nieuwe) lammelen voor een raam met de breedte van meter. De hoogte mag gewoon standaard (meter zijn). De nieuwste trendy kleuren leverbaar tot meter breed. Met JASNO shutters, houten jaloezieën (blinds), vouwgordijnen (folds) en verticale lamellen (swings) kun je alle kanten op, zowel in de hoogte als de breedte.


De afdeklat is steeds in dezelfde kleur als de lamellen zodanig dat men enkel houten latten. Wij vervaardigen jaloezieën tot meter breed en 3. Afhankelijk van de jaloezie kan dit tot wel meter breed uit stuk! Om de stabiliteit van het product te waarborgen, dienen houten jaloezieën nooit boven een warmtebron te . Zeer degelijk - Tot meter breed - Ruime Kleurkeuze - Handmatig bediend - Jaar Garantie. Dat geeft de houten jaloezie een luxe uitstraling. De houten lamellen zijn met een breedte van 50mm erg breed.


Hele goede kwaliteit en meter lang. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Jaloezieën, ook wel horizontale lamellen genoem zijn ideaal om zelf de privacy en lichtinval te reguleren. Een rolgordijn van meter breed bestel je bij ons! Wij leveren rolgordijnen in veel verschillende stoffen en kleuren.


De aluminium jaloezieën zijn mogelijk tot wel meter breed en meter hoog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts