donderdag 3 november 2016

Dubbel glas of hr++

Door de hoge vraag dalen de prijzen, maar een belangrijker voordeel is de enorme daling in . Milieu Centraal rekent uit wat HR-glas kost en hoeveel je bespaart. Bij gewoon dubbel glas zit hier gewone lucht in. Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. Isolerend) dubbel glas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder.


Enkel glas is niet meer van deze tijd.

Dit bespaart veel meer dan het dubbel glas dat in de meeste oudere woningen zit. Daarnaast worden kunststof afstandhouders gebruikt i. Tevens bespaart u hiermee aanzienlijk op . Als vanzelfsprekend is ook hier de aanschafprijs van het dubbel glas wel weer iets hoger, . Weet je niet welk soort dubbel glas jouw woning heeft? Het vervangen van dubbel glas door hr-glas heeft alleen zin als.


Er zijn verschillende soorten isolatieglas op de markt met verschillende isolatiewaarden. Het probleem is echter dat de huidige profielen slechts .

Isolatieglas wordt ook wel dubbel glas genoemd. Van den Berg Glas levert isolatieglas in de . Deze combinatie heeft een hoge warmte . Als uw dak, vloer en gevel goed zijn geïsoleer dan is enkel glas de zwakste plek. Je kozijnen en deuren krijgen standaard KOMO-gekeurd dubbel glas. De ruimte tussen de glaslagen is gevuld met Argongas.


Dat is ruim lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Je ramen en deuren krijgen standaard dubbel glas. Dat levert je een lagere energierekening en een . Mijn huis had al tientallen jaren dubbel glas , bestaande uit twee . Kom snel te weten hoe snel je de plaatsing kan terugverdienen. Weet u niet welk soort ( dubbel ) glas uw woning heeft?


Het enige verschil met dubbel glas is het metaallaagje (coating) en de spouw gevuld met . Het is dubbel glas met een goede isolerende werking. HR glas staat voor Hoog Rendement glas. Dubbelglas en HR (hoog rendement) glas zijn vormen van dubbele beglazing.


Vorige winters, toen we nog standaard dubbelglas hadden, kwam het. Het isoleert dan ook tot keer beter dan gewoon dubbel glas en tot keer.

Isoleren mijn kunststof kozijnen of aluminium kozijnen dan wel voldoende?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts