woensdag 23 november 2016

Dienblad op hocker

Een dienblad op de hocker is praktisch en leuk als aankleding van de kamer. Het valt goed op dus kies een dienblad dat goed past bij de andere meubels op . Helaas hebben wij niets gevonden voor dienblad voor hocker 80x80. Controleer de spelling van je zoekterm.


Vind dienblad hocker op Marktplaats. De hocker dienblad maakt van je hocker een tafel.

We zien het dan ook steeds vaker terug in huis. Hocker dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Het James dienblad van Garden Impressions is een handige accessoire om bij je . Dienbladen zijn handig voor in huis. Je kunt van alles in één keer meenemen en met wat decoratie staan ze mooi in huis.


Dit keer gingen we op zoek naar dienbladen voor hockers. Wij hebben 5x een mooi hockers dienblad onder de euro voor je op een rijtje . Stevig houten dienblad in iedere gewenste maat, meerdere varianten met verschillende handvaten mogelijk. Handig en decoratief op een poef of hocker.

Dit grote vierkante dienblad TREEF is handig om hapjes en drankjes op uit te. Zet hem weg op de eetkamertafel, hocker of dressoir en creer gezelligheid in je . Afmetingen (ca.) (hxbxd) 8x70xcm. Uitvoeringen, Uitgevoerd in de kleur warm grey, met metalen . Shop nu online of in één van onze winkels!


Serveer drankjes en hapjes op presenteerbladen of leg een dienblad in huis ter decoratie. Het ROUGH-X dienblad is goed te combineren met een hocker of bijzettafel in elke woonstijl en ruimte. In het dienblad zitten twee handgrepen. Een ideale manier om glazen kwijt te kunnen op een hocker.


Ook erg leuk om te decoreren met accessoires. Super gaaf dienblad voor op een hocker of een mooie grote tafel! Maak een keuze uit ons ruime assortiment dienbladen en breng al je eten en drinken op leuke manier naar je gasten. Blokker beschikt over een divers assortiment aan dienbladen. Van plastic dienbladen tot kunststof dienbladen.


Deze pin is ontdekt door Marga Lehkamp. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Bekijk - ideeën over - hocker met dienblad op Welke.


Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts