maandag 14 november 2016

Mobach aardewerk

Koop of Verkoop mobach op Marktplaats. De Mobach fabriek uit Utrecht heeft veel aardewerk gemaakt. In deze Mobach verzameling een overzicht van oud en . Mobach keramiek is modern vormgegeven handwerk en wordt in kleine series of als unica gemaakt. Het draaien of handvormen, de glazuren en het bakproces .

Hierbij wordt het aardewerk in kleine serie of als unica gedraaid of . Inmiddels staat de vijfde generatie van de . Er zijn een aantal verzamelaars van Mobach aardewerk en op kunst- en antiekveilingen en beurzen kom je dit aardewerk regelmatig tegen. We zijn trots op de collectie Mobach producten die we in onze winkel hebben staan. Ontwerpster: Joke Stroes, keramist bij Mobach Decor: geglazuurd . Twee vazen, italiaans aardewerk met fraaie afbeeldingen.


Aardewerk potjes van de befaamde fabriek van Mobach uit Utrecht.

Wat voor keramiek kunt U in dit museum verwachten ? Van de vele keramiekbedrijven in Utrecht is er nog een volop bezig met vernieuwing: keramiekfabriek Mobach. Museum bij de bakkerij, expositie 70er jaren. De meest volledige site met ruim 66. Nederland vindt u op Openingstijden.


Aanvankelijk werd begonnen met het produceren van aardewerk met Fries . Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Mobach is vooral bekend door de manshoge plantbakken en -vazen. In de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw sierden de grof . Voor mijn Mobach verzameling ben ik op zoek naar oude en aparte vazen en beelden van deze Utrechtse fabriek. Mooie Mobach aardewerk vaas, wit met grijs, gesigneerd. Een lot van vijf stuks Mobach aardewerk ;. Aan de onderzijde voorzien van een ingedrukt merk . De nieuwe collectie van Mobach aardewerk is weer binnen!


Unieke door Jaan Mobach uitgevoerde aardewerk Mobach vaas met schenktuit met oor uit de 70er jaren. De vaas is gemaakt in de zestiger jaren in de Utrechtse keramiek fabriek van Mobach.

De conditie is goe onbeschadig zie de details. Unieke kleuren en een onderscheidende vormgeving geven de urnen een exclusieve uitstraling. Eén keer per jaar, in het eerste weekend van november, is er open huis bij Mobach Keramiek.


Deze pin is ontdekt door Young Amadeus. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts