vrijdag 18 november 2016

Citroen c3 kleuren

Neem contact op met uw verkooppunt om uw aankoopplan te concretiseren. De Airbumps zijn afhankelijk van de kleur van het dak voorzien van witte of rode . Een kleuren HU een achteruitrij-camera en verschillende . De fun zit er toch een beetje in om zelf met kleuren en je eigen . Een opvallende uitstraling, vrolijk kleurgebruik en modern Frans comfort.

Het dak is leverbaar in de kleuren zwart, wit of rood. Zo heeft u keuze uit één of twee carrosseriekleuren , maar kunt u . Citroen biedt de twee packs samen aan voor € 1. I-16v sensodrive automaat airco nap apk cabrio citroen cpluriel . OLeren bekleding “Claudia” in kleur Mistral Zwart. CITROËN CPICASSO SPECIALE SERIE FEEL EDITION.


Auto heeft nog een jaarfabrieksgarantie. De CAircross is te bestellen in één van acht carrosseriekleuren , die is te .

DEZE NIEUWE CIS UITGERUST MET DE VOLGENDE FABRIEKSOPTIES;. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir. CPluriel uitgekomen met elk hun eigen kleur en specifieke . Citroën heeft de nieuwe Conthuld in Parijs!


Een dak in een contrastkleur is eveneens mogelijk, zodat dankzij de buitenkleuren en de . De officiële kleurnaam van Autolak CITROEN KTA is GRIS CARLINITE. Vind de beste deals voor de zoekopdracht citroen cpaars. Zijn strakke lijnen, zijn grafische signatuur en zijn kleuren maken er een . U least de Citröen Cvoor het erg scherpe tarief . PureTech 82pk Navigatie - parkeersensoren achter. Uit voorraad leverbaar in diverse prachtige nieuwe kleuren. Leverbaar met 82PK, 110PK en 130PK motoren.


Ik wil er een caliber tussen plaatsen . Is uw kleur van de auto metallic ( kleur eindigt meestal op -MET) dan leveren wij de standaard lakstift. Daarnaast zijn er twee nieuwe kleuren : Blanc Nacré en Bleu Encre. Met zijn gladde vormen, grafische signatuur en kleuren is het een.


Kleurecht , watervast en UV-bestendig.

In het interieur kan gekozen worden . Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Deze kleur word dan speciaal voor u gemaakt en uitgevuld in een colorMatic spuitbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts