dinsdag 15 november 2016

Koperen accessoires huis

Voor 23:uur bestel morgen in huis. Koper is de trend waarmee jij je huis gezellig maakt! Lees alles over de trend van de koperkleurige accessoires en meubels.


Accessoires zijn het middel om je huis gezelligheid en knus te maken. Door mooie woonaccessoires met elkaar te combineren breng je persoonlijkheid en stijl .

Leen Bakker heeft verschillende wanddecoratie, tafeldecoratie en textiel. Richt je huis in met de leukste deco! Woonaccessoires maken je woning helemaal af.


Kopertrend 2: shimmery woonaccessoires. Al met wat kleine accessoires doe je helemaal mee aan de trend en geef je . Koper geeft je huis een grootse uitstraling. Zo pas je het toe in je woonkamer, keuken.


Koop of Verkoop koperen op Marktplaats.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een los item doe dan een berichtje. Aangegeven prijs is voor alles samen. We zetten daarom leuke accessoires van koper voor je op een rijtje. Bij HEMA vindt je de leukste woondecoratie. Welk interieur magazine of blog je ook opentrekt, overal vind je de industriele maar warme look van koper terug!


Geef jouw woning een eigen stijl en blink uit met de woonaccessoires van de Bijenkorf. Creëer een sfeervol geheel en typeer je huis volgens jouw . De kleine accessoires in koper kun je in elke interieurwinkel vinden met de laatste. Lees hier enkele tips en bekijk een hoop fotovoorbeelden op . Flinders heeft een grote en unieke collectie woonaccessoires van hoge kwaliteit. Metallic in het interieur geeft je huis een fijne stoere touch, maar met. Er zijn tegenwoordig heel veel accessoires te koop van koper - of . Stijlvolle woonaccessoires maken van jouw huis een echt thuis.


Het is september en we gaan dus weer richting de herfst en koude winter. Je woonstijl bepaalt de accessoires die erbij passen. Ben je praktisch ingestel dan ga je wellicht eerder voor moderne of design woonaccessoires en . Of je nu veel donkere kleuren in huis hebt of juist een strak wit interieur.

Maar hoe integreer je koperen accent. Onze favoriete budget(!) interieuraccessoires van nu. Met de woondecoratie uit onze collectie maakt u van uw huis een thuis.


Waxinelichthouder van glas met antique look koper kleur. House Doctor, € 4- verkrijgbaar via sissy-boy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts