maandag 14 november 2016

Textielspray verf

Textielverf spray is een sneldrogende permanente verfspray op waterbasis. Door de lichte structuur van de verf blijft de stof na het verven zacht. Schud voor gebruik het textielverf spray flesje met het dopje erop. Spray op het textiel en laat goed drogen.


Fixer de verf door aan de andere zijde van de stof te. Bij spuitbussen met verf loopt in de spuitbus van het spuitstuk aan de bovenkant tot vlak .

Bestel snel en voordelig online bij Van Beek Art Supplies. Helaas hebben wij niets gevonden voor textiel verf spray. De verf en de materialen kunnen gemakkelijk met water gereinigd worden . Wil je de versleten plekken op je zwarte broek weer zwart maken of je witte T- shirt een leuk kleurtje geven? Met textielverf ziet jouw kleding er weer als nieuw uit . Kwalitatief hoogwaardige spray voor het beschermen van textiel en leer . De sprays zijn pompjes en daarom drijfgasvrij, verf is water gebasseerd dus nogenoeg reukloos.


Marabu Fashion spray is een spraypaint voor textiel. Textiel verf spray geelEen fijne, dekkende textielverf voor jeugdige designs.

Mask stencils kunnen ook prachtig dienen als sjabloon. In deze category vind je UV verf voor op muren, textiel, DIY-projecten, etc. UV lichtgevende verf op waterbasis 5ml. Hier vind je heel snel alle informatie rondom het edding Permanent Spray - assortiment, de toepassingsmogelijkheden plus tips en handigheidjes voor de juiste . Permanent spray dekt in één keer, eenmaal spuiten en direct perfect resultaat,. MHW Color-It Textiel Styling Spray - Zwart - 1x400ml.


De stofverf waarmee je alle stofbekleding in de auto een nieuwe . Maak jouw creatie compleet met een sjabloon, magneet- of schoolbord verf. Professionele interieurverf in de kleur Portola red (rood ). Flexibele coating voor gebruik op textiel,vinyl,plastic en velours. Bekijk online het Verf -assortiment van Action op Action. Textielspray of - verf van het merk Marabu is beschikbaar bij Lidl voor de prijs van €6.


Maak met silhouet-sjablonen en fashion spray zelf een mooi en kleurrijk shirt! Shop bij De Kwast, de grootste Online Winkel voor Kunst en Hobby. Scherpe Prijzen, Direct uit Voorraad Leverbaar en Lage Verzendkosten. Ontdek ons assortiment Speciaalverf.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts