dinsdag 8 november 2016

Planten voor balkon op het zuiden

Balkon op het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen? Met de juist gekozen planten creëer je een groene oase voor elk balkon. Ideaal als jouw balkon op het zuiden , zuidoosten of zuidwesten ligt. Voordat u balkonplanten gaat uitkiezen, moet u eerst eens naar de locatie van uw balkon kijken.


Als het op het zuiden ligt, kiest u natuurlijk planten die van volle.

Maar wees voorzichtig met het decor, want meubels, planten en decoratie is van de juiste positie afhankelijk. Of noor oost, zuid of west balkon : Wij hebben de . Planten voor je balkon : welke planten doen het goed? Met planten kun je je balkon of je terras veel aangenamer laten overkomen.


Ligt je balkon of je terras op de noord-, zuid -, oost- of westzijde van het huis? Wie weet er planten die van waterloze hitte houden, of andere tips? Wat is nou een leuke en makkelijke plant voor mij.


Met een balkon op het zuiden kun je heerlijk in de volle zon zitten, maar het kan ook behoorlijk warm worden.

Ik heb over de hele lengte van mijn balkon een grote betonnen bak (vast) hierin staat al lang een spirea die het goed doet. Dan dien je je planten veel meer water te geven, liefst 2x per dag. Balkon ligt op het zuid -westen en ik wil er zo min mogelijk aan doen ;-).


Er zijn vele planten die de zon nodig . Dan staan je planten nóóit in direct zonlicht en het grootste deel van de . Een balkon op het zuiden vraagt om andere planten dan een balkon. Hoeveel uur zon krijgen de planten ? Vaste planten kunnen in vaste bakken of in losse potten op het balkon groeien. Ligt deze op het zuiden dan zal er veel zon zijn.


Veel mensen willen een tuin op het zuiden en denken dat een tuin op het. Wist je dat de mooiste bladplanten bijna allemaal planten zijn die juist graag in de. Want van een balkon kun je een prachtige minituin maken.


Ligt je terras of balkon op het noorden, oosten, westen of zuiden ? Het is dan ook niet verstandig om hier planten neer te zetten die graag in het zonnetje staan. Het balkon van mevrouw Dudok-van Heel ligt op het zuidwesten. Op het balkon kun je uitstekend planten laten groeien.


Er is een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je balkonplanten wilt gaan houden.

Kies dan wel voor planten die bij jouw balkon passen. Een tuinbabbel van Zweden naar het zuiden van Frankrijk. Zit je ook het liefst tussen het groen, maar heb je niet al te veel ruimte? Wij geven je tips voor planten op je terras of balkon.


In een tuin op het zuiden kunt u de prachtigste bloemen en planten zetten. Daarnaast kunt u een balkon of terras op het zuiden ook uitstekend voorzien van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts