vrijdag 11 november 2016

Nieuwste badkamertrends

Samen met stylingbureau Kamer 46 die elk jaar de nieuwste interieur- en badkamertrends voor Cleopatra visualiseert, is een set nieuwe trendbeelden . Wie dit jaar zijn droom van een nieuwe badkamer in vervulling wil laten gaan, mag echt van geluk spreken. Kan jouw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Dit zijn de nieuwste trends op badkamergebied.


Een nieuw jaar betekent nieuwe trends.

Het afgelopen jaar zagen we verschillende trends voorbijkomen voor de badkamer. De badkamertrends voor het aankomende jaar zijn verrassend. Voor designers is de natuur een onuitputtelijke bron van inspiratie.


Maar volgend jaar halen we het letterlijk in de badkamer. Schuldig hoef je je niet te voelen: de nieuwste kranen zijn voorzien. Bij Baderie inspireren we graag met de laatste stijlen, materialen en producten.


We houden de internationale trends in interieur,. Het is dé beurs waar de nieuwste producten en trends op het gebied van keramiek en sanitair te zien .

Wist u dat u gemiddeld anderhalf jaar van uw leven doorbrengt in de badkamer? Maak die tijd voor uzelf dan ook zo . We zijn weer aan een nieuw jaar begonnen, en dat betekent nieuwe badkamer trends ! Dit jaar gaan we goed van start met een aantal . Sommige trends blijven jarenlang aanhouden, maar ieder jaar komen er ook weer trends bij. Met deze vijf badkamertrends weet jij wat trending is op dit . Op de hoogte blijven van de nieuwste badkamer trends , aanbiedingen en nieuwtjes over Het Badhuys? Sphinx Rimfree toilet zonder spoelrand: de nieuwe. In hun nieuwe huis, een rijtjeswoning met tuin, heeft nooit een bad . Is jouw badkamer ook wel toe aan vernieuwing?


We hebben de nieuwste badkamertrends voor je op een rijtje gezet. COCOON modern bathroom inspiration bycocoon. Dé nieuwe trend is om deze toe te passen aan de wand.


Het is dus belangrijk om vooraf goed na te denken over wat je . Wij wel en we nemen graag alle badkamertrends met je door. Geloof ons maar: er zijn wel wat nieuwigheden te bespeuren . Op zoek naar de nieuwe badkamertrends ?

Een matte look is een badkamertrend die aan terrein wint. Tag Archives: nieuwste badkamertrends. Badkamer trends voor het nieuwe jaar.


De nieuwste trends voor je nieuwe badkamer zetten we hier voor je op een rij. Ook handig als je je badkamer een leuke update wil geven. Er worden continue nieuwe producten, materialen en kleuren aangeboden, bepaald door algemene ontwikkelingen in design, kleur- en materiaaltoepassing. Lees verder en ontdek wat de badkamertrends zijn die dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts