dinsdag 6 september 2016

Groene muur binnen

Voordeel van een groene muur binnenshuis is dat de planten de lucht zuiveren en voorzien van extra zuurstof en daarmee een gezondere . LivePanel, een duurzame plantenwand. Met inzet van jarenlange ervaring in groen is een uniek systeem ontwikkeld voor groene wanden voor zowel binnen als . We kunnen al een groene wand maken op een muur van vier vierkante meter. Een groene wand maakt het binnen zijn een stuk aangenamer.

Dit systeem is bijzonder geschikt voor binnen toepassingen. Plantenwand in een serre opgebouwd uit groene modules. Zeker wanneer je jaar in en jaar uit wilt genieten van een groene wand. Tegenwoordig zie je het steeds vaker binnenshuis en dat is ook precies wat Tom gaat . De Groene Wand levert groene plant- of moswanden voor binnen en buiten, ook verrijdbare.


Groene wanden zijn de perfecte oplossing voor eentonige muren , of op plekken. Binnengroen leidt tot minder ziekteverzuim . Een stukje jungle binnen vier muren , dat is wat u creeërt met de Plantwires van Donkergroen.

Hangende beplanting in trappenhal, showroom of kantine. Door verschillende modules met elkaar te combineren creëer je zelf je eigen horizontale of verticale groene muur. Ontdek onze levende of gestabiliseerde groene muren en onze . Er zijn verschillende methodes om een tuin tegen je muur aan te bouwen, maar. De verticale tuin, ook wel groene muur of living wall genoem geeft verrassende mogelijkheden voor binnen - en buitenshuis.


Tover uw saaie muren om tot groene kunstwerken. Zowel gevels buiten als wanden binnen kunnen dienst doen als basis voor een groenmuur. Maak binnen of buiten je eigen groene muur of eetbare wand met dit verticale tuin systeem. Het verticaal tuinsysteem kan zowel binnen als buiten worden gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om deze groene muur te plaatsen in interieurs . Natuurlijk is een groene wan beter dan een traditionele plantenbak, goed voor de akoestiek in de ruimte en hebben ze een gunstig effect op het binnenklimaat.


Levend groene muren zijn een natuurlijke oplossing voor zowel binnen als buiten en een uitstekende basis voor. Een verticale tuin of groene gevel of muurtuin is een met diverse planten begroeide muur of een deel van een muur. Val op met een groene gevel in huis.


Een ware beleving in huis creëren dankzij moswanden, groene muren of verticale . Het zijn planten en wie houdt er nu niet van planten? Geen mooiere verwelkoming dan een begroeide muur als eerste aanblik op een gevel, een verbindingsmuur of in een binnenruimte.

Verticale tuinen worden zowel binnen - als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts