donderdag 15 september 2016

Leolux edison aanbieding

Horatio type: zitsbank kleur: Blauw uitvoering: Leer Showmodel uit de winkel. Bijzonder is de manier waarop de kussens in elkaar overlopen. Wie durft te kiezen voor echt comfort en uitdagende details, kiest voor Edison.


De ultieme bank voor de liefhebber van natuurlijk leer en voorzien van een direct . Een strakke romp met daarin zachte zit en rug kussens dat is de Edison bank. Bekijke hem nu online bij Van der Donk interieur.

Christian Werner voorzag Edison van uitgekiende maatoplossingen en zachte rondingen in het frame, dat volledig werd bekleed voor nog meer visuele . Showroommodel : zitsbank Edison van Leolux. Uitvoering: Bankenserie Edison van Leolux. Daarom heeft Smits Designcenter diverse showroommodellen in de.


De Edison heeft verrassende details in bijvoorbeeld het stikwerk dat op ambachtelijke wijze met de hand is afgeknoopt. De comfortabele bank Edison is voorzien van kussens met een vulling die zich naar het lichaam vormt. Eventuele speciale aanbiedingen vindt u hieronder.


Zacht en uitdagend door de vernieuwers van Leolux.

Koop of Verkoop leolux op Marktplaats. We zien u graag in onze meubelshowroom te Putten! Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord.


Niet alle afgebeelde modellen op onze website staan in onze showroom. Op deze pagina vindt u alle informatie over de bank Edison van Leolux. U bent van harte welkom om dit model in onze showroom te Dronten in Flevoland te . Leolux Scylla Stories fauteuil aanbieding. All design furniture is made to order. Door de kussens op te kloppen behoudt de Edison zijn zachte uiterlijk en kunt u er.


Vakkundig (interieur)advies en Goede service. Wij houden onze toonzalen up-to-date met de laatste trends en nieuwste modellen, daarom hebben we altijd leuke design outlet lopen. Reactie verzenden Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Pour celui qui aime sortir des sentiers . Anyone daring to choose for real comfort and stunning details will choose Edison.


Kom dan naar onze showroom voor persoonlijk advies op maat! Finest Fiam Salontafel Neutra Outlet Verkocht With Outlet Leolux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts