maandag 26 september 2016

Gelaagd glas met matte folie

Gelaagd glas met matte folie van kwaliteit bij De Voordelige Groep. Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof folie. Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij.


Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. Zo kunt u de keuze maken voor matte folie of voor de optie van beglazing met .

Gelaagd enkel glas met veiligheids folie wordt veel toegepast als extra. Dubbel glas zijdig gelaagd met matte folie ventilatieroosters:. Let op dat u de afmetingen in millimeters (mm) invult. PVB folie gelamineerd tussen het glas.


Dit veiligheidsglas kan ook met een gekleurde folie. Dit glas wordt toegepast voor BALUSTRADE, WINDSCHERM, . De PVB- folie is meestal helder transparant maar kan ook een kleur hebben, mat zijn of . Matglas is glas dat door middel van zandstralen een gematteerde aanblik.

Bij gelaagd glas met een matte folie is het onderhoud identiek aan dat van een . Wij bieden een geavanceerde samensteller. Naast transparante folies zijn alle producten ook verkrijgbaar in mat wit, . Dit folie voorkomt dat het raam uiteenvalt bij een . De folies zijn vaak helder, maar ook gekleurde of matte folie is mogelijk. INMETEN: Glas moet ruimte hebben om te kunnen werken. Als het glas te strak in de sponning is gemonteer is het risico op ruitbreuk groot.


De matte folie is niet doorzichtig en verschaft prima privacy in bijvoorbeeld badkamers. Als horizontaal glas, doorvalbeveiliging of inbraakwerend. Gelaagd isolatieglas is opgebouwd uit één of twee glasbladen, voorzien van een folie laag.


De folie zorgt ervoor dat bij glasbreuk, de glasscherven aan elkaar . Het enige verschil is dat de folie mat is. Bij een glasbreuk blijft het glas aan de tussenlaag kleven. Een zeer eenvoudig bestelproces, zodat zelfs leken Gelaagd Glas kunnen bestellen. Hoe dikker de folie , hoe beter de veiligheid.


Ook kan gelaagd glas worden gecombineerd met isolerende beglazing. De gebruikte folie kan helder of mat worden uitgevoerd maar kan voor bepaalde .

Om meer privacy te hebben en niet alle loopbewegingen te hoeven zien is gekozen voor gelaagd glas met matte folie. Op de foto ziet u onze vakman Wim die . Gelaagd kan zo sterk en dik gemaakt worden als u maar wilt. Maximaal toelaatbare oppervlakte M2.


Hierdoor is het ook mogelijk om glas te . Graphic verwant met Luxe Pics Van Keukenkastjes Gelakt Of Folie, . Bij glasbreuk houdt de PVB laag de stukjes glas bijeen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts