maandag 19 september 2016

Artifort bijzettafel

Vind artifort bijzettafel op Marktplaats. Balans is een prachtige bijzettafel. Het blad is gefineerd of van massief eiken, het onderstel van gepolijst RVS of gepoedercoat staal . Plus- minpuntenVoorraadSpecificaties ProductbeschrijvingBundel aanbiedingenReviews.


Artifort Circle tafel vindt u in onze Artifort Studio. Feelathome zorgt voor een variatie in zijn collectie salontafels en bijzettafels.

De bijzettafel Circle is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Deze design tafel beschikt over een chromen voet en een rond glazen blad. Combo Design is officieel dealer van Artifort.


Bij een strakke bank hoort natuurlijk . Breng uw interieur in balans met deze tijdloos . Dit organisch vormgegeven tafeltje is zeer apart door zijn sierlijke . Met een keur aan ontwerpers van Pierre . Zeer geschikt voor projectinrichting.

Lage fauteuil met twee ronde kussens voor rug- en zitvlak. Een metalen band die beide verbindt met een metalen onderstel . BrixXo Kantoormeubelen biedt een uitgebreid assortiment. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren waardoor ze . Bijzettafel Gemini Artifortonder gestoffeer tafelblad massief eiken in standaard olie kleur, voorzien van kunststof vloerdoppenhoog 40cm, diamter 32cm diep . Een perfecte cirkel als voet, dat geeft een prachtige (bijzet) tafel als resultaat. Copyright Arti Design - Oosterhout . Door de diversiteit in afmetingen is tafel Circle geschikt als bijzettafel , eettafel of vergadertafel.


Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, trends en de scherpste acties en . Vanwege het bijzondere design zijn de meubels van dit van . De Circle is dan ook prima toe te passen als bijzet-, eet- of . Mooi door zijn eenvou vier metalen pootjes verbonden door zwarte . Orange Slice T speciaal ontworpen als tafeltje bij de gelijknamige fauteuil. Het onderstel is chroom of poedercoat. De Palladio tafel is een tafel in zijn meest essentiële vorm - niet meer dan een vlak blad en vier rechte poten.


De mooiste banken, salon- en bijzettafels en fauteuils bij Van Waay Interieurs! Helaas hebben wij niets gevonden voor artifort.

Chariot bijzettafel - Wit - Casamania. Welkom bij Niet Nieuw Design voor nieuw en 2e hands design meubilair en verlichting. Zoekt u de tweedehands artifort T3salontafel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts