woensdag 14 september 2016

Leuke spreuken

Lees grappige oneliners, spreuken uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje zouden kunnen. Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en . Leuke mooie uitspraken en grappige gezegden over vriendschap, het leven en allerlei andere onderwerpen. Uitspraken, spreuken en gezegdes gegoten in de . See more ideas about Dutch quotes, Quote and True words.

Voor Positiviteit deelt al jarenlang de mooiste positieve spreuken. Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw. Altijd al uw eigen spreuk op een tegeltje willen hebben?


Op de spreukenpagina van tegeltjes vindt u alle leuke spreuken terug die erg populair zijn op tegeltjes. Ben je op zoek naar mooie korte teksten, spreuken , wijsheden en gezegden? Je vindt hier iedere dag een nieuwe mooie zin zoals: Vreemd is het . Mijn favoriete Loesje spreuken die ik door de jaren heen verzameld heb,.

Hier staat een verzameling van leuke Loesje spreuken die mij heel . Grappige oneliners, leuke spreuken , uitspraken en gezegden die zo op een wandtegeltje passen, je. In onze webwinkel vind je leuke en grappige spreuken op tegeltjes. Leuk idee om een tegel cadeau te geven! Collectie: leuke spreuken - allerlei leuke spreuken en texten. Gezegde – Het maakt niet uit of het glas half vol of half leeg is, zolang ik deze maar kan vullen!


Neem dan een kijkje in het BZN-spreukenarchief. Hier bewaren we al onze leuke spreuken die sinds . Deel dit artikel: Internetredactie Margriet. Foto van Casa Jaede, Monchique: leuke spreuken in het hoofdgebouw. Van beide is er genoeg, maar altijd op de verkeerde plaatsen. Gooi hier je leuke ,grappige,moeilijke spreuken neer De enige bank die ik vertrouw is de vensterbank Ze zeggen dat hij een terrorist is, omdat.


Vind leuke verjaardagsteksten voor elke leeftijd. Verras de jarige met een originele verjaardagskaart en spreuk ! Mooie Sarah spreuken voor de 50e verjaardag van de vrouw. Leuke Sarah teksten jaar, zinnen, spreuken en gedichten voor op een .

Er zijn diverse leuke spreuken die jongeren aan de wand van hun kamer kunnen hangen. Dit kunnen teksten zijn gericht op school, gericht . We willen graag allemaal spreuken ophangen door het huis. Jullie creatieve bokkers weten vast wel wat leuks Haha . Leuke Spreuken - Moppen, grappen en spreuken over liefde, seks, toilet.


Plus: Verwensingen en grappige wijsheden (Geïllustreerde uitgave) eBook: Sem Z. Bierviltjes van Hoegaarden met héle leuke spreuken er op. Berichten over leuke spreuken geschreven door meubeluniek. Wat vindt jij van die spreuken op tegeltjes, de posters van Loesje of welke dan ook.


Ik vond die van het was veel eenvoudiger toen . Naast spreuken vind je hier ook mooie teksten en zinnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts