donderdag 22 september 2016

Workshop glas graveren

Proef een stukje van de oude ambacht. Geweldige workshops glasgraveren in maaslan het kan bij Jessica GlassArt. Een workshop glasgraveren bij ons is werkelijk onvergetelijk.


Probeer het zelf en graveer uw eigen set tijdloze glazen. Aan het einde van de workshop mag u de glazen meenemen naar huis.

Workshop Glasgraveren : Leer glasgraveren tijdens een vergaderbreak of bedrijfsuitje, creatief en uniek. Hierna bent u mooi aandenken en oude ambacht rijker! Den Haag Wat is er nou niet feestelijker dan een lekker bubbeltje uit je. Den Haag centrum, Zuid-Holland Graveer u eigen champagneglas of.


Gerlanda de Kruijf geeft workshops glas bewerken. Deelnemers (minimaal 4) graveren elk één sier- of gebruiksvoorwerp. Vul hieronder de gewenste datum voor uw workshop in.

Alie Winters maakte een paar weken terug de prachtige gravure op de deur van De Steiger. De workshops worden iedere werkdag van 19. Wil jij ook eens leren glas graveren ? Ook is het mogelijk om andere materiaalsoorten te graveren en te snijden.


Workshop Hotpot glassieraden maken voor maar € 2- per persoon Klik hier om te . Deze workshop richt zich naar volwassenen vanaf jaar. Graveren op glas geeft spiegels, drinkglazen , karaffen of vazen een persoonlijk accent. Eventueel bewerken van afbeeldingen en € 6. Bij aantallen van meer dan stuks . Bovendien mag je zelf aan de slag gaan met een . U kunt tevens bij ons terecht om uw glas te lijmen, te graveren , voor. Of wilt u graag een glas -in-lood workshop volgen? LEMMER – De “doorloop workshop ” glas graveren in de Baai van Lemmer op vrijdag februari kan helaas niet door gaan.


Aan de naam hoor je natuurlijk al wat de bedoeling is: graveren in glas. Dit doe je met een speciale graveerpen.

Heel wat kinderen hebben gisteren deelgenomen aan de workshop Glas Graveren van de jeugddienst. Gezandstraald glas wordt vaak toegepast in vensters, deuren of als herinnering`s - of. Je eigen tekst of afbeelding op glas werk, is dat niet leuk?


Maak met behulp van glas ets creme en sjablonen je eigen mooie (persoonlijke) decoraties op . We ontdekken het allemaal in deze workshop. Marleen van Zwienen is beeldend kunstenaar en werkt veel met glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts