vrijdag 16 september 2016

Duette zonwering

Regel licht, warmte én bespaar energie. Door deze structuur is de raamdecoratie onder meer. Genieten van sfeervolle raamdecoratie? Door de structuur heeft de plissé duette een isolerend effect.


De plissé is een raambekleding van stof in zigzag vorm en kenmerkt zich als elegant en decoratief. De Duette heeft een unieke honingraatstructuur die zacht en .

Duette gordijnen opmaat gemaakt uit eigen fabriek. Voor vrijwel elk raam is er een passend plisségordijn, met de in smalle plooien gevouwen stoffen kiest u voor een tijdloos. Bekijk de collectie en laat je inspireren.


Wie van fijne, sfeervolle uitstraling houdt, heeft met een duette het juiste product in handen. De collectie omvat stoffen van verschillende transparanties en. Ten Dam Zonwering is de specialist wat betreft . Een perfecte decoratieve zonwering voor ramen . Duette Shades bestaan uit lagen geplisseerd gaas.

Of het raam rechthoekig, rond of een andere . Plissé bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke, . Het lijkt op twee plissé gordijnen tegen elkaar. Duette en plissé shades, aparte, sfeervolle en energiebesparende raamdecoratie. Plisse Duette of plisségordijnen zijn eenvoudig te bedienen en aan te passen. Ook zijn ze goed toepasbaar in standaard ramen en schuine ramen. Het bestaat uit een geplisseerd materiaal, dat wil zeggen dat.


Elegant, strak, functioneel en in vele kleuren beschikbaar. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn . Erkers, brede ramen, kleine ramen en zelfs ronde ramen, overal is een . Met de plisse duette van Royal Shadow kiest u voor kwaliteit. Goed advies, een eerlijke prijs en gratis meet- en montage service.


Voor diegene die stijlvol willen wonen en daarbij voorzien willen worden van een perfecte zonwering , heeft SunSelect Zonwering een collectie . Wanneer u de Plissé of Duette sluit wordt het gebruikte materiaal als een . Plissés, Duette , Duo Plissé, in Top Down uitvoering, plissé te bedienen zowel van boven naar beneden als van bededen naar boven. Het is een elegante kruising tussen gordijnen en . De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat . Een duette laat je interieur tot leven komen.

Duette shades zijn energiebesparen decoratief en functioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts