maandag 19 september 2016

Monocoat charcoal

Een tweede reden van het succes ligt in de bijna oneindige keuze aan. Olie van de nieuwste generatie: nog resistenter, nog duurzamer! De olie is eenvoudig aan te brengen en . Here we are applying a specialty oil to this conference table that we are building. TEVENS OP VOORRAA verwerking hulpmiddelen.


Rubio Oil Plus 2C Charcoal is a two component, quick drying wood oil finish with no VOCs.

One coat is for indoor applications requiring quick cure. I used the charcoal on red oak and it is stunning! Op het moment zijn er meer dan verschillende kleuren rubio monocoat voor. Kleur: Charcoal Hoeveelheid: 100ml en 350ml. Product voor het dagelijks onderhoud van uw parketvloer afgewerkt in olie, zeep mengen met lauw water volgens verhouding vermeld op de verpakking.


Another reason for its success is the nearly endless selection of. City Floor Supply - Your source for hardwood flooring, . RMC Oil Plus 2C is een olie van de nieuwste generatie die het hout kleurt en beschermt in enkele laag. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B).

Nieuwe generatie 2K kleurolie die beschermt in één laag. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Natural Oil Products - ( Charcoal ). Voor het op de juiste manier onderhouden van uw monocoat geoliede vloer. Enkellaagse duurzame bescherming voor uw meubels.


Beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Monocoat Olie Charcoal beschermt en kleurt in dezelfde laag. Wij brengen monocoat componenten olie aan op de tafel. Zo kunt u het aanbrengen met een hardwax vloerborstel, roller, kwast, . Available in clear and stain colours. Extra informatie: Voor gebruik altijd kleurstaal maken!


Kijk op de website van Rubio Monocoat. These oils are available in colours that enrich the natural look and feel of the wood. Eiken plankenvloer gerookt en afgewerkt met rubio monocoat kleur pure.


Rubio monocoat is een olie die een moleculaire binding aangaat met de toplaag van . Range of finish colors: Pure (Clear), Cherry Coral, Walnut, Espresso (custom blend), and Charcoal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts