maandag 19 september 2016

Woca olie wit

Het resultaat zal u meteen opvallen. Verkrijgbaar in naturel, wit en grijs. Met een korte droogtijd is Diamond Olie ideaal voor . Op werkdagen 17:uur besteld = morgen in huis! Onderhoudsolie naturel voor geoliede houten vloeren voorziet uw geoliede houten vloer tot keer . De onderhoudsolie van Woca is verkrijgbaar in .

Wit -gepigmenteerde olie voor gebruik goed schudden en in een emmer doen. Prijsvergelijk parket en houten vloeren en ook onderhoudsproducten. Woca Olie care Wit bestellen bij voordelige eiken vloeren. Herstelt olielagen op basis van plantaardige olie. Woca onderhoudsolie voor wit geoliede parketvloeren koopt u het goedkoopst bij ons!


Wij voorzien u meteen van alle informatie! Uiteindelijk raad gekregen om de vloer met een natuurlijke olie van Woca te gaan olieën. De gebruikte olie had wat wit pigment.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Reiniging en onderhoud: Bij elke schoonmaakbeurt wordt de oude zeeplaag tegelijkertijd met het vuil verwijderd . Naturel wordt gebruikt voor naturel geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren. Woca Masterolie Wit kunt u gebruiken als basisbehandeling voor onbehandeld en geschuurde houtsoorten. Onderhouds- en opfrissingsolie voor met WOCA geoliede houten vloeren. Deze olie bestaat zowel in een kleurloze versie als in wit , grijs, bruin en zwart. Wordt gebruikt bij het grote onderhoud om de vloer te voeden (wel eerst reinigen met Intensiefreiniger).


Een product om te kleuren en te beschermen. De olie geeft een slijtvast en gemakkelijk te onderhouden oppervlak. Lachappelle is reeds vele jaren een gevestigde waarde wat betreft parket. Met liefde voor hout en vakkennis plaatsen of herstellen wij uw parketvloer. Woca Diamond Olie Wit is een waterafstotende en sneldrogende olie.


Met de Woca triptrap Diamond olie is het mogelijk de houten vloer in enkele . WoCa natuurzeep Wit voor de reiniging en het onderhoud van geoliede, en met. Geschikt voor onderhoud van geoliede vloeren. Dit product is geschikt voor olievloeren.


ECOLOGISCH VERANTWOORD Help de natuur met verantwoorde topproducten. WOCA Maintenance Oil white wordt gebruikt tijdens een grote onderhoudsbeurt om de vloer te voeden of voor het plaatselijk . Deze Woca natuurzeep wit vormt toegevoegd aan het dweilwater een beschermend laagje die de witte olie voedt en de vloer reinigt.

Woca werkbladolie naturel geeft donkere houtsoorten een gouden tint. Woca Werkblad Olie wit geeft het hout een witte tint. WOCA Hardwax Olie is ideaal voor de basisbehandeling van elk onbehandel nieuw en opnieuw geschuurd houtwerk, of als.


WOCA Werkbladolie is beschikbaar in natuur en wit. Tintelijn is al jaren expert op vlak van eco-afwerking zoals olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts