vrijdag 16 september 2016

Wandklok station

Vertrekt de trein al bijna of heb je nog tijd om een kopje koffie te halen? Deze grote, dubbelzijdige klok met wijzers die vooruit. Karlsson staat bekend om de stationsklokken.


Arne Jacobsen Tafelklok en Wekker - . Koop of Verkoop stationsklok op Marktplaats. Dankzij zijn mooie retro look en de diameter van.

Bent u op zoek naar een mooie klok ? De dik gestanste witte strepen zijn elegant op de witte . Stationsklokken raken nooit uit de mode. Snelle levering, veilig bestellen in onze webshop en uitstekende klantenservice. De Nextime Radio Controlled station wandklok geeft altijd de juiste tijd aan.


Bij deze radiografische klok wordt de tijd via radiosignalen (DCF tijdseinzender) . Geen combinatie van verschillende kleuren, prints . Deze klok is sober ontworpen en dat maakt ze juist zo stijlvol. Deze DCF-stationsklok is een combinatie van nostalgie en hightech.

Dit eenvoudige design spreekt iedereen aan en is ontzettend . We kennen ze allemaal, de stationsklokken waarop de tijd altijd zeer duidelijk zichtbaar wordt weergegeven. Met iDeal, credit card of in winkel. Wij bezorgen je bestelling wanneer het je uitkomt.


Mooie basic klok van House Doctor geinspireerd op de traditionele stationsklok. Werkt op AAbatterij dus overal in huis op te hangen. Versier uw interieur met een grote wandklok. Ontdek een ruime keuze wandklokken in industriële of klassieke stijl en nog vele andere op Maisons du. Het volledig assortiment Nextime klokken!


Mooie stationsklok met een gepolijst stalen kast en witte wijzerplaat. Een mooi NeXtime product, voor een goede prijs met uitstekende service. Grote ronde wandklok met zwaar verchroomde metalen rand. Deze forse stationsklok is super geschikt voor een restaurant, café, bar en hotel als blikvanger.


Wordt geleverd exclusief batterijen (1x AA). De klok combineert een bekend en traditioneel ontwerp met de NeXtime stijl. Deze stationsklok van House Doctor geeft de tijd altijd duidelijk weer dankzij de heldere wijzers en strepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts