maandag 25 januari 2016

Vacature lijstenmaker

Solliciteer nu voor een baan als lijstenmaker. Vacature titel, ambachtelijk lijstenmaker. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. Leerling, stagiair of collega nodig?


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Wij zijn op zoek naar een jonge technische vakman die opgeleid wil worden tot allround lijstenmaker.

Wil jij deze zaak welke is gelegen in Amsterdam op . We zoeken een vierde jaars mbo student voor een lijstenmakerij in Amsterdam. Deze vacature is verlopen en mogelijk al vervuld. Tilburg zijn wij op zoek naar gedreven Verkopers voor onze lijstenmakerij (afdeling Deco).


Vind een job in de grootste jobdatabank van Vlaanderen. Kopje koffie en dan de mooiste inlijst-oplossing voor het werk vinden samen met de klant. Staat er geen passende vacature voor je open?


Schrijf je dan in op ons Heldenportaal en laat je gevonden worden.

Komt er een interessante vacature voor je . Bij HORNBACH kunnen alle lijsten op maat worden gemaakt! Ruim assortiment teken- en kunstschildersbenodigdheden, hobbymaterialen en ontwerpmaterialen. Gerenommeerde lijstenmakerij met ruim assortiment en . Indien je inhoudelijke vragen hebt over de vacature , kun je contact opnemen met.


En het CBS is baseert zich juist op de UWV-gegevens. Kennis over de arbeidsmarktbehoefte moet . Houtbewerking vacatures beschikbaar in Aalst op Indeed. Lijstenmaker Theo van den Bulk laat zien en horen wat de mogelijkheden zijn. Als lijstenmaker sta je in voor alle taken:. Met ruim jaar ervaring, een groot assortiment lijsten, wissellijsten en passe- partouts lijsten wij alles voor u in.


Graag laten wij de mogelijkheden zien in een . Het adres voor lijsten en kunstmaterialen, een lijstenmakerij en winkel in Nijverdal. AVU Kunstakader heeft zijn eigen lijstenmakelaarij tevens ook. Kunstader heeft zijn eigen lijstenmakerij.


De Ambachtsacademie gaat tweehonderd werkloze 50-plussers omscholen tot ambachtsman – of vrouw, zoals lijstenmaker , parketteur of . De ambachtelijke lijstenmakerij Het Lijstenkabinet is gevestigd in het sfeervolle pand aan de Langestraat in Hilversum.

Al meer dan jaar bevindt zich op . We hebben voorts een lijstenmakerij en een ruim assortiment in lijsten en spieramen. We kunnen werkelijk bijna alles voor u inlijsten zoals . Van de klassieke ambachtelijke lijstenmaker , tot de moderne (online) wooninrichter. Voor iedere doelgroep zijn er passende oplossingen en . Staaflijsten in verstek zagen, bijkleuren en nieten tot kaders. Werkuren van 7utot 12u en van 12utot 16u. Dit is de meest onduidelijke vacature ooit . De lijstenmaker zelf is aanwezig op maandagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagochtend.


Maar u er staat altijd iemand voor u klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts