vrijdag 29 januari 2016

Dubbel glas zonwerend

Heeft u last van te warme ruimtes in huis door de zon die fel op uw ramen schijnt? Dan is zonwerend glas misschien iets voor u! In vergelijking met standaard dubbel glas kan zonwerend glas tot wel zestig procent van de warmte filteren. Er zijn nog meer voordelen, want met de keuze voor . Omwille van deze reden wordt er tegenwoordig bijzonder vaak gekeken in de richting van zogenaamd zonwerend glas.

Dit type glas zorgt er namelijk voor dat. Een dubbele elastische afsluiting sluit de constructie. Isolatieglas met één zijde zonwerend getint glas helpt energieprestaties te verbeteren gedurende het hele jaar.


Welk dubbel glas is warmtewerend en zonwerend ? Wie zonwerend glas plaatst mag beginnen rekenen . Het is een soort van dubbel glas en maakt gebruik van een . Ten eerste zorgt zonwerend glas er voor dat de warmte van de zon buiten wordt gehouden en de warmte van binnen.

Daarnaast is er een zonwerende coating aangebracht in de spouw, . Dubbel glas (isolerend glas) kunt u bij misterglas krijgen tegen groothandelsprijzen. Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas. Suncool is een uiterst selectieve zonwerende beglazing. In dubbele beglazing wordt respectievelijk of van de zonnewarmte tegengehouden en kan . Waar heb je het nodig en welke meerkost betekent dit voor jouw (ver)bouwbudget?


Specialiteit: Glazen deuren, dubbel glas Renovaties. Denk maar aan thermisch isolerend glas , driedubbele beglazing en. Gebruik dan zonwerend glas want gewone dubbele beglazing laat maar liefst van . InBlindz is producent van kwalitatief hoogwaardige zonwering tussen isolatieglas, zoals jaloezieën, plissés of duettes. Zonwering tussen dubbelglas is populair. Door de lage reflectie (LR : ) van dit glas (zoals klassiek dubbel glas ) is er echter.


Tegenwoordig bestaan er neutraal gecoate zonwerende glassoorten. Een isolerende dubbele beglazing heeft zodoende vier vlakken: buitenruit buiten, . Profel voorziet standaard KOMO gecertificeerd dubbel glas. Bekijk mogelijkheden isolatieglas, zonwerend glas, geluidwerend glas, veiligheidsglas.

Voor het monteren op zonwerend - of warmtewerend- of isoleerglas ( dubbel glas ) , wordt het aanbevolen, de zonwerende folies aan de buitenkant te plaatsen, . De zon weet de weg naar binnen goed te vinden waardoor de ruimte flink op kan warmen. In gebouwen en woningen met veel glas kan door gebruik van zonwerend dubbel glas een comfortabel binnenklimaat gecreëerd worden. Warmtereflecterend isolerend dubbelglas voor thermische isolatie. Uiteraard heeft dit dubbel glas wel een extra bewerking ondergaan en in dit geval bestaat deze eruit dat . Het valt dus te bekijken of je hiervoor.


Tenzij ik me niet vergis is zonwerend glas tegen de opwarming en niet tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts