woensdag 13 januari 2016

Aquamarijn onderhoudsolie

Aquamarijn Revol onderhoudsolie beschrijving. Visser parket te Rijssen kan voor u het onderhoud van uw vloer verrichten zodat u nog lang plezier hebt. REVOL is een houtvoedende, sneldrogende olie op basis van o. Zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met . Op zoek naar een duurzame verf, olie of wax voor uw houten vloer?

Goed en regelmatig onderhoud is van groot belang om jarenlang plezier van uw vloer te hebben want een mooie, . DIE STAAT APART VERMELD ALS MERK, KLIK DAARVOOR HIER. Levertijd: 1-werkdagen of afhalen in de winkel. Een basisproduct en onderhoudsolie voor uw houten meubelen, zoals tafels en . Voor het grote onderhoud van een met Corcol behandelde vloer. Inboenen en droogwrijven met een niet pluizende doek.


Korte omschrijving, Basis- en onderhoudsolie.

Revol onderhoudsolie lijnolie voor olievloer, speelgoed en meubels etc. Bestaande uit: Revol wit ltr, Clien-Z ltr, padhouder met pads, doekjes en een onderhoudskaart. Wanneer het effect van de blanke kleurloze olie je niet bevalt dan is het mogelijk om met behulp van de color for oil pigmenten de kleur van de olie aan te . Op werkdagen voor 17u besteld=morgen in huis! Zodra dit zo is, dient de vloer opgefrist te worden met onderhoudsolie.


Bestel de producten bij de laminaatpakhuis en . Gemaakt van lijnolie, wat voor een deel in Nederland wordt geteeld. Echte kwaliteitsverf verkrijgbaar in alle kleuren. Revol is een impregnerende, houtvoedende, sneldrogende basis- en onderhoudsolie. Tintelijn is al jaren expert op vlak van eco-afwerking zoals olie. RigoStep ROYL 2K olie Basic White liter.


Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf € 2-. Eenvoudig te bestellen via onze webshop. AQUAMARIJN REVOL ONDERHOUDSOLIE BLANK. Deze variant van de Revol is dunner gemaakt zodat deze prettig te .

OMSCHRIJVING: Speciale aanbieding op Tweedehands. De vloer eerst reinigen met Clien-s. Het voordeel van een verdunde olie : - brengt soepeler aan, iets . Doordat deze olie in het hout zit in plaats van op het hout krijgt u een.


Voor het dagelijkse onderhoud is wissen met een Osmo wisser voldoende. Als u de vloer wilt dweilen, doet u dit met de . Een sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van Corcol, maar dunner en daardoor gemakkelijker .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts