dinsdag 19 januari 2016

Spiegel op maat met verlichting

Op zoek naar een op maat gemaakte (badkamer) spiegel met geïntegreerde verlichting ? In slechts een paar stappen stelt u eenvoudig uw maatspiegel geheel . Alke heeft een uitgebreid assortiment badkamerspiegels met verlichting. Uitgebreid assortiment spiegels , naar wens aan te passen. Badkamerspiegel met LED verlichting , op maat , maatwerk in standaard spiegelglas of met een uitzonderlijk design.


Bestel hier uw badkamerspiegel op maat!

Zilver (blank), Brons, Grijs (donkerder), Groen, Blauw. Nu ook met uw eigen patroon voor ledverlichting ! V) en kan gecombineerd worden met de verlichting. Desgewenst met sealing, verwarming of LED- verlichting.


Als je een losse spiegel hebt kun je losse verlichting kopen en deze boven de spiegel monteren. Vaak kunnen losse spiegels zelfs op maat gemaakt worden! Vision2Form levert badkamerspiegels op maat.


Met of zonder LED- verlichting of spiegelverwarming, voorzien van een lijst, facetgeslepen of voorzien van een.

Niet alleen zijn ze noodzakelijk voor de alledaagse activiteiten in de badkamer, ook geven ze een ruimer gevoel. Zie hier voor fraaie badkamerspiegels met verlichting en verwarming. Deze kunnen naar uw wensen op maat worden gemaakt. Verdubbel je ruimte en creëer mooie lichteffecten. Alle spiegels op maat in diverse kleuren.


Spiegels zijn onontbeerlijk voor een badkamer. Hemelaers Glas is gespecialiseerd in zowat alle glazen producten, zo ook in spiegels op. Op maat gemaakte spiegel met gezandstraalde strook voor led- verlichting Limburg Neerpelt. Bruynzeel spiegel met verlichting 60x60x5 . Nieuwe BADKAMERSPIEGEL te koop owv foutieve maat besteld. Looox heeft een ruim assortiment aan badkamerspiegels met en zonder verlichting en kan alles op maat leveren.


Naast spiegels heeft Looox ook handige . Onze (badkamer) spiegels op maat , eventueel met verlichting , worden vervaardigd uit het hoogwaardige glas van het Belgische bedrijf AGC Europe en worden . Dat betekent dat u een ronde spiegel op maat kunt kopen, afhankelijk van waar u er gebruik van wilt maken . Bovendien bieden spiegelkasten opbergruimte en met de grote spiegels lijkt je. Of ben je op zoek naar een spiegel op maat ? Verder moet je natuurlijk rekening houden met de verlichting.

Met een badkamerspiegel op maat weet u in ieder geval zeker dat het design van uw. Blanke spiegels , gekleurde spiegels of verwarmde spiegels in alle maten, diktes en vormen. Bij Overveld Glas kunt u alle soorten spiegels op maat bestellen.


Deze spiegels worden gemaakt door de firma Swallow uit Swalmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts