woensdag 6 januari 2016

Geleiders rolluik

DEZE LENGTEMATERIALEN KUNNEN NIET PER POSTNL WORDEN VERZONDEN. Dubbele Rolluikgeleider MHTF - Voor montage OP de dag. Voor gekoppelde rolluiken - Diverse kleuren leverbaar.


Het selecteren van de juiste geleider , maakt het monteren van de rolluiken een stuk makkelijker. Kijk hier naar de verschillende type rolluik geleiders.

Op zoek naar geleiders of een nieuwe eindlat voor uw rolluik , in de webshop van Sunstyle Zonwering is een groot assortiment aan geleiders en eindlatten, . Geleiders : Veilige oplossingen voor alle inbouwsituaties. Heroal en Alutech hebben een zeer divers aanbod aan geleidingsrails, waarmee precies passende. Met borstels, die voorkomen klapperen van uw rolluik. Hier vind je alle soorten zijgeleiders voor rolluiken. Met rubber(neopreen) maat: x mm.


Zijgeleiders rolluiken Een vlakke geleider wordt het meest gebruikt.

Dit is de standaard geleider die wordt gebruikt voor montage op de muur en op het kozijn. Koop of Verkoop geleider op Marktplaats. Montage op de muur: - Bepaal de plaats van de geleiders , het is verstandig om de geleider bij de muur te.


De maat die u invult is de totale breedte in mm. Dit houdt in de breedte incl geleiders. Een geleider van een inbouwrolluik is 60mm bree. Plaatsing van rolluik op de muur (HTF geleider ). Rolluik lat : 55mm hoogte – materiaal PVC – voor geleiders 27mm.


De geleiders hebben een open en een gesloten kant. De open kant hoort aan de raamzijde en geleidt straks de lamellen van het rolluik. Zo kunt u beter beslissen of u het rolluik moet vervangen of herstellen.


Bij het open- en dichtdoen, beweegt een rolluik door deze zijgeleiders. De zijgeleiders zijn van verzinkt staal of van aluminium. Begin met het tekenen van de gaten die geboord moeten worden op de geleiders van je rolluik.


De basis onderdelen van een rolluik zijn de omkasting, het binnenwerk, het luik en de geleiders. De omkasting is het gedeelte dat je ziet aan de bovenkant van .

Monteren: ❏ Ontdoe het rolluik van het plastic folie. Pak de geleiders uit en snijd tot ca. Door middel van soepele en schone rubbers in de . In de verpakking treft u aan (per besteld product):.


Bij gebruik van onze lamellen in andere geleiders kunnen we deze. Bovenaan de geleiders plaats je een inloopstuk, dat ervoor zorgt dat het rolluik mooi in de geleider loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts